Back to Question Center
0

Semalt Defineix 5 tendències de màrqueting de Continguts de 2017

1 answers:

L'any de 2016 va veure muitas empreses implementant estratègies de promoció basades en el contingut en totes les indústries. Una proeminência del màrqueting de contingut és deguda a la seva conversió ia les capacitats de participació dels usuaris. Também costa menys que altres estratègies de màrqueting. Com augmentar el nombre de bloquejadors d'anuncis, és la única manera segura de transmetre missatges. Com que les marques necessiten continuar el seu focus no comercialització de contingut en 2017.

Alexander Peresunko, o gerent de successió del client dóna Semalt Serveis Digitals, continua a favorecer com a 5 estratègies a seguir per realitzar com a successió com tasques de màrqueting - bridging loan comparison site.

1. Producció de contingut més amigable

L'ús de contingut en línia augmenta amb el nombre d'usuaris en línia. 70 per cent dels comerciants B2B desejam criar més contingut en relació a l'any passat. No obstant això, augmentar el contingut disponible servir com a meitat de la solució. Google té algorismes de recerca sofisticats i els seus Bots de Pesquisa ara podem determinar una amistat i la rellevància del contingut en línia per als usuaris. Un cop que l'engagement és un dels principals objectius del màrqueting de contingut, la rellevància del contingut per a un públic de nínxol és de creixent importància per a la comercialització de continguts.

2. Micro-influenciadors

L'augment de les meves coses socials ha augmentat el nombre d'individus influenciadors. Els comerciants augmentaran el seu enfocament en el màrqueting d'influents com a resultat..Com a base no MuseFind, 92 per cent dels clients col · loca més confiança als influents en temps d'endossos o propagandes de celebritats. 2016 ens va ensenyar que el màrqueting influenciador gira en torn a la confiança i l'autenticitat dels influents és el que les marques estan buscant, ja que continuem prestant atenció a la importància dels micro-influents en les seves campanyes de màrqueting.

3. Personalització de contingut

Com a xarxes socials tenim característiques diferents quan es tracta de compartir i promocionar contingut en línia. Alguns permeten una personalització com coisas com localização o hashtags. Torna-se més fàcil fer segmentacions de mercat utilitzant funcions essencials analítiques a les meves societats. Per tant, seria aconsellable aprofitar al màxim aquests recursos. El contingut personalitzat és una forma de garantir que la comercialització de continguts se centri en un nínxol específic, augmentant la rellevància, l'engegada, el record de la marca i abans de la competició.

4. Conteúdo de vídeo

Com a algorismes de compressió de vídeo millorats, els comerciants envien missatges de marca, promocions i envíem usuaris limitats. Hi ha eines virtuals on-line i fora de línia per auxiliar en la criação de contingut de vídeo en menys temps. Tant quant es tracta de eines ajuden a crear vídeos, el compromís depenen de com els empresaris implementin les seves idees sobre el contingut del vídeo. A mesura que les empreses puguem inspirar-nos en la forma com altres marques bem succeeixes executeu les campanyes de vídeo. L'ús de videos envoltats en la proposta de venda única atrai més clients i ajuda a no augmentar la quota de mercat.

5. Una mitjana social com a font de notícies

La recerca feta a partir de l'any 2016 mostra que més del 50% dels usuaris de xarxes socials ens serveixen com a font de notícias. Com a creixent popularitat de les meves societats com un canal que els professionals de màrqueting utilitzem per transmetre contingut, és temps de les empreses aprofitarem també canals per oferir notícias també. A mesura que els mitjans socials tenen la capacitat de transmetre qualquarren que es refereixi a certa marca.

Conclusão

Noves estratègies de màrqueting de contingut vénen a la llum tots els anys, o que significa ajustos fazer per a una estratègia de màrqueting inicial. Mantenir-se al corrent de les tendències en matèria de comercialització de continguts i capitalitzar-les és important quant a procedir d'acord amb els fonaments del contingut de màrqueting. Estes està aprofitant cada punt de contacte per arribar als clients, oferecendo solucions amb contingut i creant un camí de conflicte per a una solució.

November 29, 2017