Back to Question Center
0

Semalt Da Idees sobre com fer efectiva la campanya de mitjans socials que es torna viral

1 answers:

La planificació d'una campanya de mitjans socials és un procés de procediment que requereix l'execució d'un alt nivell d'originalitat i innovació. L'objectiu principal de les campanyes a les xarxes socials és construir validesa, confiança i desenvolupar un sentit de pertinença als clients. Aquest any, els venedors de xarxes socials han estat utilitzant esquemes estacionals per ajudar-los a portar-se bé amb els clients i assolir els objectius i objectius de la companyia - fotos y videos gratis.

Com a comercialitzador de mitjans socials, ha d'idear idees impecables en les xarxes socials i una creativitat impecable per atraure un bon nombre de espectadors a la seva campanya, i essencialment convertir-los en potencials compradors i clients confiables.

L'expert de Semalt , Oliver King ofereix la llista d'idees impecables que l'ajudaran a aconseguir una alta taxa de conversió de vendes.

Crea un gran vídeo

En màrqueting en xarxes socials, els videos s'han convertit en la forma més utilitzada de campanyes de xarxes socials. Els videos juguen un paper clau ja que es comparteixen fàcilment i arriben a la majoria dels usuaris. Considereu incloure vídeos informatius en les seves campanyes a les xarxes socials. A més, fregui'ls de naturalesa interactiva perquè els usuaris puguin compartir el contingut fàcilment. Per exemple, Kate Spade va enfrontar un gran èxit després de presentar una campanya en vídeo amb Anna Kendrick. Esa campanya es va tornar viral.

Desarrolla una barreja d'emocions

Fa alguns anys, Burberry va arribar als titulars després de crear una campanya efectiva a les xarxes socials "Des de Londres amb amor". Podeu crear un vídeo amb tweets i pins emocionals i veure que la seva campanya es torna viral.

Premia als teus fanàtics

Construir una àmplia exposició de la marca i la participació dels usuaris és un requisit previ necessari pel que fa a la comercialització en xarxes socials. Pot alentar als seus seguidors en les plataformes de mitjans socials que els agradi la seva marca i aprofitar el compromís. Electric Festival Style és un exemple d'una campanya estacional en xarxes socials que va ser llançat per Urban Decay i que va tenir un gran èxit. Podeu premiar als seus fanàtics amb increïbles cupons i bolets..

Comentaris d'obsequios

Els sorteigs conviden als usuaris a comprendre en profunditat el seu producte i, en canvi, a acumular la confiança en la seva marca. Considera fer una pregunta senzilla als teus seguidors, i seguirán comentant el teu regal durant tot el dia.

Promoure una causa social

Promoure una causa social és una forma d'aprofitar la participació dels usuaris permetent que els seus clients es comprometin amb el seu producte. Un llarg termini, pot acabar finançant un curs de caritat, on tots els clients que assisteixen a l'organització benèfica tenen l'oportunitat de tenir un compromís directe amb el seu producte. El màrqueting en xarxes socials ha de ser tot inclòs per aconseguir un gran èxit.

Ofereix increïbles vendes i descomptes

Ofrecer descomptes estacionals atrau als clients a la seva marca. Per aconseguir una alta taxa de conversió en la seva campanya de xarxes socials, ofereix increïbles descomptes i vendes per aconseguir la màxima participació del usuari. Per exemple, aprofiteu el temps de vacances per augmentar les conversions a la campanya .

Demostrar grans valors

No es pot enfatizar la confiança suficient quan es tracta de màrqueting en xarxes socials. Demostrar grans valors, compartir la positivitat i retribuir a la societat atrau una gran quantitat d'usuaris a la seva campanya. Els alts nivells de filantropia pagana recau. Per exemple, la campanya de xarxes socials de TD Bank, MakeTodayMatter va arribar a més de 3,5 milions d'accions després de demostrar el gran voluntad que significa en la societat.

Crea presents innovadors

Les campanyes úniques de regal funcionen per exposar als usuaris d'una manera molt especial. Utilitzeu els textos clars i atractius per donar-los als usuaris i clients l'oportunitat d'participar en la seva campanya a les xarxes socials .

Principals vacances en les xarxes socials

Aproveche els dies festius per augmentar la participació de l'usuari. Les vacances són un bon moment per tenir bones interaccions amb els seus clients i usuaris. Deixeu que els seus clients se sàpiguen que estan per la seva interacció contínua i participació en la seva campanya .

Les campanyes a les xarxes socials tenen un paper clau en la construcció de la confiança i la relació entre els usuaris i els especialistes en màrqueting. La visibilitat i l'exposició són els dos pilars principals a les campanyes de les xarxes socials. Feu que la seva campanya de xarxes socials aconsegueixi un gran èxit implementant en pràctica les idees esmentades anteriorment i gaudir d'impressionants conversions.

November 29, 2017