Back to Question Center
0

Semalt: coses que necessites saber sobre el frau i les estafes d'Internet

1 answers:

El frau a Internet és l'ús il·legal de programari o serveis d'Internet per aprofitar-sedels actius d'algú. Cada any, milions de milers de milions de dòlars són robats a través de llocs web d'Internet, correus electrònics i altres coses similars. Diversosels pirates informàtics d'alt perfil utilitzen els noms dels venedors renovats per atrapar les víctimes i prendre els seus diners a Internet. Amb el pas del temps,El frau a Internet s'ha convertit en una de les principals preocupacions per als civils i les agències policials - baumwollstoff.

Ross Barber, el Semalt Administrador d'èxit del client, transmet informació crucial sobre aquest tipus d'activitat delictiva.

Com protegir-se

És possible protegir-se a la web si coneixeu tot sobre els tipusdels fraus a Internet. Les targetes de crèdit robades, correus electrònics desconeguts, loteries, llocs web poc fiables i subhastes falses són els tipus més comuns deestafes en línia. No hi ha una regla establerta per mantenir-se segura a Internet; Tanmateix, podeu protegir-vos guardant les dades de la vostra targeta de crèdit desades.També és important que eviteu fer clic als fitxers adjunts desconeguts i no compartiu el vostre nom d'usuari o contrasenya amb un tercer.

Què fer si es fa víctima

El nombre d'estafes en línia està augmentant en aquests dies, per la qual cosa és important per a tutingueu en compte algunes coses:

  • 1. Només respon als correus electrònics que provenen d'ID autèntics. Si la vostra carpeta de correu brossa ésrebent un nombre significatiu de correus electrònics, heu d'eliminar-los el més aviat possible.
  • 2. Cal recordar que cap treball real requereix taxes, incloses les tarifes de processament de visats,taxes de certificació i càrrecs administratius..Si algú us ofereix una feina i vol que enviïs una tarifa, hi ha possibilitats que ell o ellatractant d'atrapar-te.
  • 3. No hauries de quedar atrapat per algú que diu que has guanyat una loteria. No hi hatal cosa en línia, de manera que els hackers només tenen la intenció d'atraure i robar els seus diners.

Com rebre els diners

Les lleis cibernètiques ofereixen recursos legals i maneres de recuperar els vostres diners. Si ha estat unvíctima d'aquestes estafes, podeu contactar-vos al Centre de reclamacions de crims d'Internet. Expediu una queixa amb aquesta empresa i rastrejaran la IPadreça des de la qual s'han robat els vostres diners.

També podeu enviar un formulari de resolució de controvèrsies al client amb el vostre banc per tal de continuarles transaccions s'aturen. Per això, cal que us poseu en contacte amb la vostra sucursal bancària propera i proporcionar-los tots els detalls. El tribunal pot continuarrealitza consultes sobre les seves reclamacions, i l'assumpte serà escoltat i decidit en nou a onze mesos.

Tipus de frau a Internet

Aquests són alguns dels principals tipus d'estafes a Internet que l'aplicació de la llei i la regulacióautoritats i organitzacions de consumidors vegeu:

  • Règims de subhastes i vendes en línia

Els sistemes fraudulents solen aparèixer en llocs web de subhastes per atraure més i més persones.Els pirates informàtics intenten robar els vostres diners a través d'aquests esquemes oferint-vos una bonica quantitat o viatges a altres països.

  • Oportunitats de negoci

Si algú us contactarà a través del correu electrònic i us ofereix una oportunitat de negoci, hi ha possibilitatsque ell o ella intenta atrapar-te. Les oportunitats de negoci mai no s'ofereixen a través d'identitats de correu electrònic privades.

  • Robatori d'identitat i frau

Alguns programes de frau a Internet impliquen robatoris d'identitat: l'obtenció i l'ús il·lícits deles teves dades personals d'una forma que impliqui engany o frau.

November 28, 2017