Back to Question Center
0

Semalt: consells i trucs increïbles per protegir contra atacs de llocs web

1 answers:

El pirateig és un gran risc que la majoria de les empreses o fins i tot la gent s'enfronten en el seu dia a diaactivitats. Un hacker té el coneixement d'accedir a la informació personal a través de la creació d'un servidor web temporal que no és legítimi utilitzant un servidor com a transmissor de correu brossa. Els pirates informàtics tenen com a objectiu llocs web que només tenen una seguretat bàsica - retention level insurance.

Nik Chaykovskiy, el Senior Customer Success Manager de Semalt ,sap com evitar que els pirates informàtics hackin:

Programari actualitzat

És imprescindible actualitzar tot el programari del lloc web el més sovint possible. Per aquí,el sistema protegeix l'usuari i evita que els pirates informàtics accedeixin al lloc. En conseqüència, és impossible que els atacants es puguin allunyaraccedir-hi i utilitzar-lo contra el propietari. Es pot utilitzar proveïdors de CMS, com ara Magento, que ofereixen actualitzacions i complements que comunament són llocs webús. Fer aquestes accions posa al propietari del lloc un pas endavant en la prevenció dels pirates informàtics que tenen intencions malicioses de recuperar l'entrada de la porta a un lloc.

Instal·lar connectors de seguretat

Després d'actualitzar tot el programari, assegureu-vos de duplicar el lloc web instal·lant-loconnectors de seguretat com iThemes que poden detectar qualsevol forma de pirateig i corregir-la. La solució de seguretat del lloc web de SiteLock pot identificar-la ielimineu tot el programa potencialment no desitjat i identifiqueu qualsevol bretxa creada.

Utilitzeu HTTPS

Hyper Text Transfer Protocol (HTTPS) és un protocol de seguretat que garanteixxifrat de totes les comunicacions retransmeses entre el navegador i el lloc web. El seu propòsit és mantenir la integritat d'una gran confidencialitatInformació com a dades de targetes de crèdit i contrasenyes..Els experts recomanen que les botigues en línia utilitzin aquest suggeriment per als seus portals. APer a més seguretat, un usuari ha d'utilitzar l'HTTPS juntament amb la capa de sockets de seguretat (SSL) i la seguretat de la capa de transport.

Injecció de SQL

L'atac d'injecció SQL és quan un hacker pot accedir a un usuari més vitalinformació mitjançant un paràmetre d'URL o un formulari web. Per evitar atacs d'injecció SQL, s'ha d'utilitzar consultes parametritzades. Ho assegurenel codi font d'un lloc web té paràmetres suficients per evitar que qualsevol espai obert per als pirates informàtics destrueixi.

Utilitzeu la Política de seguretat del contingut

El scripting entre llocs (XSS) sol ser un atac on un hacker s'executa maliciósscripts a un lloc web acreditat. Les consultes parametrizades són eines que s'utilitzen per evitar aquests atacs assegurant que de nou no quedin espais buitsper als pirates informàtics per iniciar sessió. Contingut Les polítiques de seguretat també són fonamentals en la prevenció d'atacs XSS ja que permeten l'entrada de dominis específics.El navegador només acredita i permet l'entrada a una font de seqüència precisa. CSP identifica els navegadors que són vàlids i els que són falsificats.

Contrasenyes protegides

És imprescindible que el propietari del lloc utilitzi contrasenyes complexes que els pirates informàtics no puguinidentificar fàcilment. Només passa si un propietari combina caràcters especials, números i lletres per a la seva contrasenya.

Camufla els directoris de l'administració

Els hackers poden escanejar els directoris i registres d'administrador a través d'un servidor web.Poden buscar noms com 'accés', augmentant així el potencial del pirata informàtic per debilitar la seguretat del lloc web. Per reduir les probabilitats deEn aquest cas, assegureu-vos de canviar el nom de totes les carpetes d'administració.

Conclusió

És prudent estar al costat segur pagant el dòlar superior als millors recursos de seguretat.Esmentat anteriorment, hi ha set dels millors consells que han de començar el lloc web.

November 28, 2017