Back to Question Center
0

Semalt Consells de SEO per al màrqueting d'empreses jurídiques

1 answers:

Últimament, els advocats s'enfronten a molts obstacles relacionats amb el màrqueting en líniaaugmentar la competència i canviar el comportament dels clients. Com a resultat, l'optimització de motor de cerca s'ha convertit en una prioritat per a moltes empreses.

El SEO és una pràctica que implica la configuració tant dels elements del lloc com de fora del llocd'un lloc web que són considerats pels motors de cerca en el rànquing. Moltes tècniques de SEO són ​​aplicables en diverses indústries, però per tenir èxitamb la promoció de la seva signatura en una indústria jurídica, s'haurien d'especificar en conseqüència. El màrqueting en aquesta indústria és diferent, tan bon punt elLes associacions d'advocats estatals imposen les regles i reglaments.

Jack Miller, el gerent d'èxit de clients de Semalt El servei digital destaca les principals característiques que cal tenir en compte a l'hora d'elaborar una estratègia de SEO per a una firma legal .

1. Investigació de paraules clau

El primer pas per optimitzar un lloc web és una recerca de paraules clau. Un advocatpot centrar-se en les paraules clau que indiquen que el cercador té la intenció de registrar-se en serveis legals. Aquestes paraules clau han de tenir un volum decentper garantir que el motor de cerca us dirigeixi el trànsit. La clau d'aquesta tècnica és descobrir què clients potencialsPodeu escriure a la barra de cerca.

2. Crida a acció específica de l'advocat

Una altra tècnica que ha demostrat la seva eficiència és una crida específicaa l'acció. Això està dissenyat per obligar al visitant a prendre una acció. Molt bé, crear una crida a l'acció requerirà alguns esforços i una estratègiaque sortirà. Les CTA han d'assegurar-se que el cercador visualitzarà fàcilment el missatge sense desplaçar-se per molta informació..Ellsha de posar aquesta crida a l'acció en totes les pàgines del lloc web a l'àrea més visible, per exemple, el capçalera del lloc web.

3. Esquema del fiscal

Això generalment es refereix al codi HTML que sol aplicar-se al contingutper ajudar al motor de cerca a comprendre la relació entre una varietat de peces del contingut. La indústria jurídica té el seu propi esquemaque permet que un motor de cerca conegui el tipus de contingut relacionat amb qualsevol especialista legal o despatx d'advocats. Marqueu el vostre contingut amb l'esquemaajuda a millorar la taxa de clics als resultats del motor de cerca.

4. Contenido Legal Paraigües

Google rastrea i indexa contingut en línia d'una manera sistemàtica i coherentmanera. Per tant, és bo organitzar el vostre lloc web de forma que tingui una pàgina per a cada àrea de pràctica i resumiu totes aquestes pràctiques de manera lògica.Això eliminarà la càrrega de trobar contingut rellevant en un lloc web.

5. Construcció d'enllaços

Link Building és un altre factor que influeix enormement en el rànquing de pàginesen els resultats del motor de cerca. No obstant això, no tots els enllaços són iguals. Per tant, un advocat ha d'adquirir enllaços de fonts d'alta qualitat quecontextualment rellevant. Com més gran sigui el nombre d'enllaços d'alta qualitat al vostre lloc web, millor serà el rang dels motors de cerca.

En aquest dia i edat, fer un lloc en línia no és opcional per als advocats.Cada dia, més i més clients es dirigeixen a plataformes en línia per trobar informació sobre serveis legals. Semalt Els clients han demostrat, aixòEl pla complet de SEO és important si voleu que aparegui a la primera pàgina dels resultats del motor de cerca Source .

November 27, 2017