Back to Question Center
0

Semalt Consells de màrqueting de contingut útils per a cada negoci

1 answers:

Internet està sobrecarregat amb empresaris, comerciants, bloggers, anunciants itots ells competeixen per la vostra atenció. Tan aviat com la quantitat del contingutaugmenta constantment, hi ha un enorme percentatge de materials de baixa qualitat que apareixentots els dies. Hi ha una tendència a alliberar contingut de baix contingut a "hype" i obtenir-lonotat No obstant això, per a qualsevol negoci, que té com a objectiu el creixement a llarg termini,és important presentar-se amb contingut d'alta qualitat. Haureu de comercialitzar tant el contingut com el producte. Julia Vashneva, la líderexpert de Semalt Serveis Digitals, explica quines tàctiques de màrqueting de contingut hauria de ferser emprat per cada empresa per tenir èxit.

Guanya la confiança

Comença amb la creació de contingut d'alta qualitat. Si treballes en línia, llavors el màrqueting de contingutha de ser el cor del vostre negoci. No importa quina franja de mercat teniu,què estàs venent i quin és el teu punt de preu. La forma en què us presentareudefinir la imatge de la vostra empresa, la reputació de la marca i la fidelització de l'audiència. Com a líniaempresari, haureu d'oferir informació rellevant i provocadora al vostre públic.

En lloc de posar als seus clients sota la pressió constant de la publicitat persuasiva,tractar d'educar a la gent, ajudant-los a prendre decisions conscient. Feu que us sentiucompradors intel·ligents i reflexius i inversors, i sens dubte augmentarà les vendes.Continua creant un contingut confiable i informatiu consistent. D'aquesta manera, guanyareu credibilitaten el nínxol del mercat triat. Quan sou una font confiable de productes i informació,les vostres recomanacions ressonen a l'augment del benefici .

Be Heard

La comunicació amb l'audiència és essencial per a la construcció d'un negoci a llarg termini. El vostre contingutrepresenta la teva veu, que és l'eina principal per a qualsevol empresari, blogger o venedor.Quan tingueu alguna cosa important per dir, definitivament haureu d'escoltar. Decideix sobreel canal més eficaç per traduir les vostres idees.

Es pot dir en 140 caràcters o menys? Intentau fer-lo servir. Creieu que pot ser un blocpublicar? Posa-ho al vostre lloc, al bloc d'algú més, creeu un butlletí de notícies al vostre públic o béenvieu-lo a una revista per publicar-la. Hi ha desenes de maneres de distribuir el vostre contingut.Penseu amb qui us parleu. És un públic amigable a YouTube? O potser elEl butlletí d'informació s'adaptarà millor? Recordeu que es tracta de la manera més eficient de comunicar-seamb els vostres clients o lectors potencials.

Construir relació essencial

Si alguna vegada ha assistit a un curs de parla en públic, presentació o màrqueting de contingut,llavors ja ho heu sentit. Encara no es pot dir prou. Coneix el teu públic.El que pot ser més essencial per a la vostra empresa que la relació amb la qual s'ha createls teus seguidors? Coneix-los. Sap qui són, què volen i quins sónles necessitats són. Comuníquese amb ells cada dia per mantenir la seva relació pròsper.

Treballar sobre la substància del contingut i augmentar el seu valor per al lector. Has de fer-hoassegureu-vos que el contingut que compartiu és, en definitiva, útil. Poseu - vos en elsabates dels vostres clients. Voleu perdre el temps de llegir alguna cosa no essencial?Bé, ningú m'agradarà. Però una vegada que porteu idees significatives i interessantsinformació al vostre públic, us recompensaran amb molt de gust.

Involucrar l'audiència

Lliureu la vostra ment i mireu des del diferent àngel al vostre contingut. Ser creatiu ipensar fora de la caixa crea una interacció més forta amb el vostre públic. D'altra banda,deixa que et coneguin. Posa el teu nom, la teva foto i el mini-bio aquí juntamentel vostre contingut. Obre la porta i deixa que la gent entri. Quan les persones es connectin amb tu com apersona, és més probable que escoltin el que dieu.

Per descomptat, totes aquestes pràctiques esdevenen part de la vostra estratègia de màrqueting de contingut com a tempsva. Heu de seguir aquestes idees de manera coherent per esdevenir un líder en la vostra indústria.Tots els clients de Semalt saben que la qualitat del contingut és una inversió a llarg terminique li dóna grans recompenses. La vostra veu es converteix en el producte líder Source .

November 27, 2017