Back to Question Center
0

Semalt compara una pràctica anti-spam comprovada que funciona realment

1 answers:

El correu brossa s'està convertint en un dels nostres dies per a trobades diàries. Gairebé tots els usuaris d'Internet tenen correu brossa en algun lloc dels correus electrònics o els comentaris del seu blog. Des d'algunes investigacions, gairebé el 77% de tots els correus electrònics són spam. Els correus electrònics de correu brossa contenen nombrosos troians, cucs o malware que poden fer diverses tasques nocives a l'ordinador. La majoria dels spammers són hackers o festes amb intencions malignes per als seus súbdits. Realitzen diferents atacs adversos i més del que sovint tenen èxit - compra dominios colombia.

Un altre cas important dels correus electrònics de correu brossa és el phishing. Aquests són missatges de correu brossa que requereixen una tasca com iniciar sessió, només per portar-vos a una pàgina de clon fals. Phishers treu moltes contrasenyes i informació personal de les persones que els posseeixen. En alguns casos, els missatges de correu brossa contenen algunes tasques de crida a l'acció, que solen implicar enllaços a llocs web potencialment nocius. Hi ha una gran necessitat per eliminar l'spam dels correus electrònics.

L'expert de Semalt Serveis Digitals, Ryan Johnson, ha discutit diverses coses que podeu fer per prevenir el correu brossa.

1. Utilitzeu filtres de correu brossa.

Aquests estan presents a la majoria de comptes de correu electrònic segur. Els usuaris fan filtres de correu brossa per automatitzar l'eliminació de correus electrònics no desitjats a un missatge o esborrat en particular. En alguns casos, aquests correus tendeixen a contenir alguns missatges importants que poden semblar spam. Heu d'incloure'ls en una carpeta on podeu ordenar-los. Filtrar correus electrònics de correu brossa pot salvar un negoci de casos com els de phishing.

2. Utilitzeu un correu electrònic segur.

Alguns servidors de correu electrònic són més segurs que d'altres. Altres proveïdors de correu electrònic no tenen cap mesura de seguretat als servidors de correu. Com a resultat, aquests correus electrònics poden fomentar l'enviament de correus electrònics de correu brossa. Un correu electrònic segur pot implicar funcions com ara un escàner de virus. Per exemple, el correu electrònic de Google pot escanejar els fitxers adjunts presents als correus electrònics per a virus.

3. Eviteu correus electrònics de correu brossa comuns.

Alguns correus electrònics de correu brossa provenen de fonts que ja són conegudes com spammers. Alguns llocs web ja són llocs de correu brossa. Heu d'evitar qualsevol correu electrònic d'aquestes fonts. Per als usuaris amb llocs, podeu utilitzar els filtres avançats de correu brossa presents a Google Analytics. Aquesta eina pot fer els ajustos necessaris per a la manera com operen els correus electrònics de correu brossa.

4. No feu clic a cap enllaç des d'un correu electrònic no desitjat.

La majoria dels spam són destinats a fer que la víctima realitzi una tasca que augmenti la vulnerabilitat d'un atac. Algunes d'aquestes accions són atacs ells mateixos. Heu d'evitar fer clic als enllaços dels correus electrònics de correu brossa. Alguns d'aquests enllaços poden fer tasques com SQL Injection o fins i tot fer que la vostra informació sigui pública.

5. No obriu fitxers adjunts en un correu electrònic no desitjat.

La majoria d'aquests fitxers adjunts contenen fitxers que contenen Troians i virus. Aquests robots poden exposar l'ordinador als pirates informàtics i perdre informació valuosa, com ara contrasenyes del navegador. En altres casos, es poden obtenir missatges de correu brossa que tenen com a objectiu reduir un lloc web, probablement una competència deslleial.

Conclusió

Hi ha moltes maneres d'eliminar el correu no desitjat dels correus electrònics. El correu brossa té molts efectes nocius, la majoria dels quals giren al voltant de la caiguda de la víctima per un cert truc d'esquer i canvi. Aquesta guia us pot ajudar a combatre el correu brossa i utilitzar altres mètodes per fer que la situació sàpiga. En alguns casos, la gent pot detectar algunes fonts de correu brossa comuns i mostrar-les en una llista negra.

November 28, 2017