Back to Question Center
0

Semalt: Com filtrar el trànsit intern a Google Analytics?

1 answers:

Moltes empreses gestionen els seus clients a través de les eines de control de trànsit. L'adreça IP d'un usuari pot ser una tècnica essencial per controlar la qualitat de les visites web que arriben al vostre domini. Les persones que utilitzen llocs web de comerç electrònic utilitzen màrqueting digital habilitats com SEO per obtenir els seus clients. Aquests mètodes utilitzen eines com Google Analytics, que tendeixen a controlar i donar una forma profunda d'assolir el vostre objectiu. Eines com Google Analytics (GA) contenen informació essencial, com ara trànsit del lloc web i conversions. Tanmateix, en alguns casos, el trànsit pot provenir de la vostra pròpia empresa - casetta giocattolo usata. Alguns usos del vostre lloc web dins de la vostra organització poden donar lloc a visites web, que no significa necessàriament que es converteixin en vendes. Per exemple, de vegades, la vostra empresa podria estar actualitzant llocs web com ara logotips, fonts i continguts .

És essencial filtrar el trànsit intern de les dades de GA per obtenir una imatge precisa del comportament del vostre mercat. Per aconseguir-ho, redueix els següents consells pràctics proporcionats per Ross Barber, l'expert principal de Semalt .

Les dades que tenen trànsit intern poden provocar una imatge equivocada de les tàctiques de màrqueting a Internet que hi ha al lloc. A més, esborra les dades, cosa que dificulta l'ajust de les tàctiques de màrqueting. Una persona amb un lloc web ha de fer alguns ajustos a GA per filtrar el trànsit intern que no aparegui al quadre de registre del visitant..

Informació important sobre l'adreça IP

Quan un navegador intenta visitar un lloc web, el servidor registra la visita web per adreça IP. L'adreça IP s'assembla a una adreça física estàndard, només que està disponible a Internet. La majoria dels proveïdors de serveis d'Internet mantenen una connexió web que dóna al servidor una sol·licitud d'adreça IP. La forma més senzilla perquè una persona obtingui l'adreça IP de l'ordinador és de motor de cerca s. Per exemple, una simple cerca a Google "quina és la meva adreça IP". Podeu canviar a un pla d'IP estàtic al pla de connexió a Internet de la vostra empresa. Un cop hagueu obtingut la vostra adreça IP, és possible excloure les visites a Google Analytics .

Com filtrar el trànsit intern a Google Analytics

Perquè una persona pugui filtrar el trànsit intern, un compte de GA és una necessitat. Heu d'iniciar sessió al vostre compte de GA. Quan hàgiu iniciat la sessió, podeu excloure la vostra adreça IP. Per fer-ho, aneu a la pestanya Administrador. Podeu trobar-lo a la barra lateral o a l'extrem superior dret de la vista del lloc web natiu. Des d'aquest panell, feu clic al menú "afegir un filtre". Feu clic al botó vermell i configureu el nom del filtre que feu servir. És possible que hagueu de fer addicions posteriors als filtres personalitzats, per tant, és imprescindible introduir un nom .

Feu clic al menú desplegable i seleccioneu l'opció "seleccionar el tipus de filtre". En aquesta opció, podeu teclejar l'adreça IP que voleu excloure. Teclegeu l'adreça IP de l'ordinador que feu servir o una adreça IP estàtica de la vostra empresa. Aquesta adreça IP es pot trobar a partir de la cerca que vau fer al primer pas. Recordeu sempre guardar els canvis que feu a GA. Sempre teniu diverses visualitzacions per revertir els canvis en cas que hi hagi alguna cosa malament.

November 29, 2017