Back to Question Center
0

Semalt: Com els delinqüents cibernètics us toquen amb estafes en línia?

1 answers:

Internet ha obert oportunitats il·limitades a tothom. És fàcil. Ho ésconvenient És impressionant. Podeu comprar, pagar comptes, veure pel·lícules, rebre notícies, fer reserves, treballar en marxa i molt més. Com a globalLa població explica noves maneres d'utilitzar Internet, els criminals cibernètics estan a punt d'arrossegar, però més que no pas a construir, busquen estafar, enganyar i robar. Tan,Com es manté fora de perill dels estafadors en línia?

Bé, la resposta és senzilla: conèixer les estafes comunes en línia, especificades per Max Bell,el gerent d'èxit del client de Semalt ,i no et convertiràs en víctima - big technology consulting firms.

Estafa de correu electrònic de pesca

Aquest any (2017), el nombre de correus electrònics de phishing enviats era un 155% més del que eral'any passat. Una estafa de phishing es basa en comunicacions realitzades a través d'una xarxa de xarxes socials o per correu electrònic. Aquí, l'autor intenta fer-hopersuadeu-vos a divulgar el vostre número de targeta de crèdit, dades bancàries, inici de sessió o qualsevol altra informació personal. Pot ser promocionat fent clic aenllaç. Aquesta és una forma de difondre el programari maliciós de robatoris de dades al vostre sistema. Amb un bon programa d'antivirus actualitzat, hauríeu de poder-hono deixeu aquesta estafa.

Nigèria 419 estafa

Aquesta estafa normalment implica un correu electrònic, un missatge de text o una carta de destrucció de corfins i tot un missatge de compte de social media enviat per una senyora en dificultats. Ella afirmava que ella era una rica hereva, senyora de negocis o oficial del governdemanant-li que l'ajudi a recuperar els diners després de la qual cosa obté una suma global. Aquí teniu la captura: us ajudeu a pagar una tarifa i, a canvi, obtéuna gran participació.

Estafa de targetes de felicitació

En aquest esquema, obteniu una targeta de felicitació "inofensiva" d'un amic. No obstant això, aenllaç que, si feu clic a instal·la un malware, s'insereix en algun lloc de la targeta de felicitació. El malware podria ser qualsevol cosa des d'un programa desagradableque llança anuncis emergents o finestres inesperades al navegador web. En el pitjor dels casos, podria ser ransomware: el malson de tothom.

Estafa de targeta de crèdit

Quan els temps es fan difícils, la gent recorre a tàctiques diferents per obtenir assistència financera.No obstant això, podeu obtenir una oferta que sigui massa bona per ser veritat. Tome aquest exemple: està assegut al seient del darrere d'una cabina en el camí a casa llavors vostèobtingueu un missatge que teniu un préstec prèviament aprovat amb poc interès..No caiguis en aquesta estafa. Utilitza el sentit comú.

Estafa de loteria

Possiblement, l'estafa en línia més antiga. Es tracta de correu electrònic. El missatge és senzill:heu guanyat un premi en efectiu a la loteria o sortejos de caritat, però per reclamar els vostres diners, heu de pagar les tarifes de processament o alguna cosa aixíen aquesta línia. Us sorprendrà el nombre de guanyadors que heu guanyat sense participar realment.

estafa de Hitman

Això és una extorsió absoluta. L'autor amenaça de matar-lo si no pagueu.Diuen que han estat contractats per matar-te en primer lloc, però ells (els hitmen) van considerar dir-los perquè els paguessis per deixar-teen pau. El que fa por és que puguin explicar les seves activitats de vida.

Estafa romàntica

Orienta als llocs web de cites. El pla es pot executar durant mesos amb precisió iengany. Un soci potencial lentament obté la vostra confiança donant-vos regals. Llavors, un dia, afirmen estar en una emergència. Sovint un familiarestaria malalt o el seu negoci s'ha estancat per manca d'efectiu. Se us demanarà que envieu els diners que se us reemborsaran.

Estafa d'ocupació

Aquí obté notícies que ha aterrat un treball lucratiu amb una remuneració delicada. AllàÉs una captura però. Per assegurar el treball, heu de pagar una tarifa.

Estafa de viatge

Apareix durant les vacances com a l'estiu o al Nadal. Aquí se't promet un bonpaquet de viatges a un cost molt econòmic. Per evitar ser víctima, consulteu una revisió d'aquest lloc web. Podria estalviar diners.

Altres estafes

  • L'estafa de falsos llocs web de compres: còpia de marques globals i preses de confiançacompradors en línia que busquen comprar coses noves.
  • Estafa falsa de notícies - autoexplicativa.
  • Estafa fraudulenta del programa antivirus.
November 28, 2017