Back to Question Center
0

Semalt: Com bloquejar el correu brossa a IIS

1 answers:

L'spam de referència s'ha convertit en una amenaça freqüent i desagradable per la proliferació de nous blocs en els darrers temps. Igual que el comentari i el correu brossa de seguiment, el correu brossa de referència està dissenyat per col · locar enllaços en un lloc ofensiu amb l'objectiu de conduir el trànsit del motor de cerca i elevar el trànsit . Normalment, els botons de comentaris i seguiment es poden mantenir utilitzant mètodes de verificació humans com ara kittenauth, captcha i serveis de cerca de correu brossa, inclosos Askimet.

Malauradament, el correu brossa del remitente és un altre paquet de peix diferent. Això es deu a que no tracta de publicar enllaços directament en un lloc web - tekstil frmalar. En canvi, el bot es basa en els bloggers que volen publicar estadístiques en els seus llocs sobre el lloc on prové el trànsit del conegut com referent. Aquests spambots arriben al vostre lloc web amb referències falses que tornen al vostre lloc. De sobte, els propietaris de blocs comencen a adonar-se de les estadístiques de referències en viu que es mostren als seus llocs, amb enllaços a llocs web estranys. El bot fa això repetidament, i si no es fa res, els robots poden assumir enormes quantitats de recursos d'ample de banda resultant en una denegació de servei (DOS).

Michael Brown, l'expert Semalt , afirma que, en el millor dels casos, els robots inundaran els vostres registres amb dades falses deixant-vos sense cap idea d'on prové el vostre trànsit. Si heu tocat aquests robots, heus aquí com bloquejar el correu brossa a:

Reescriptura ISAPI

Els webmasters que han estat afectats pels robots de referència es sorprenen al adonar-se que poden mantenir els robots fent canvis en dues línies a la part superior de l'arxiu httpd.ini Ressenyeu ISAPI. Fer aquests canvis realitza un control sense referències de majúscules i minúscules del referent de tot el trànsit entrant a la llista de robots de referència coneguts. Una vegada que es descobreix una coincidència, no es realitza cap processament addicional i s'envia una pàgina (404) codi d'error .

#Block referral SPAM

# Afegiu paraules clau entre a sota i separades amb |

RewriteCond Referer:. * (?: keywords | go | here). *

RewriteRule (. *) $ 1 [I, F].

Per mantenir els robots fora, omple els claudàtors utilitzant paraules clau tal com s'indica a dalt de la cadena de referència i separeu-les amb el símbol de la canonada. Si els robots fan clic a un lloc 1.marine.com i a site2.marine.com, introduïu la paraula clau marina. Això bloquejarà els intents actuals i futurs dels llocs amb la paraula marina d'arribar al vostre lloc. Tingueu en compte que ISAPI Rewrite no diferencia entre un bon referent d'un mal. Això significa que qualsevol referent amb paraules que coincideixin amb el que heu configurat es bloquejarà encara que sigui un trànsit legítim.

Una vegada que hagueu establert els filtres al seu lloc, notarà un canvi en els registres de referència. Si els robots han estat colpejant molt bé, hi haurà una reducció significativa en l'ús dels recursos del sistema. Encara que la reescriptura de ISAPI per evitar els bots de referència pot ser que no sigui la solució més elegant del problema, és molt efectiva mantenir-los fora .

Els bots sempre evolucionen

Abans d'asseure't i relaxar-vos, perquè heu aconseguit bloquejar el correu no desitjat, tingueu en compte que els robots sempre evolucionen. Tard o d'hora faran que els vostres filtres de correu brossa siguin superiors. Per seguir endavant amb els robots, seguiu els registres de referència. Si observeu algun nou lloc de referència de correu brossa, afegiu-los a la vostra llista .

November 29, 2017