Back to Question Center
0

Semalt: Com assegurar-se que el vostre lloc està protegit contra atacs de hackers

1 answers:

La fuga de la informació personal és un repte creixent per als usuaris d'Internet. ElLa informació inclou imatges nues de famosos, informació sobre targetes de crèdit, dades governamentals, identificacions de correu electrònic i contrasenyes. Això implica elEl món dels pirates informàtics ha dominat Internet a tots els nivells. Pot ser que els principiants no entenguin com els seus blocs o llocs web no poden ser piratejatsla informació de la targeta de crèdit. No obstant això, els pirates informàtics estan disposats a convertir els llocs no descriptius en robots espia maliciosos,informació sense el vostre coneixement. A més, poden introduir-se en bases de dades de llocs web novençans i manipular o destruir dades importants iInjectar enllaços maliciosos o segrestar el servidor d'allotjament.

Aquests són els passos senzills que ofereix Michael Brown, el gerent d'èxit del client de Semalt Serveis digitals, podeu utilitzar per mantenir els pirates informàtics a la vora:

  • Per sobre de tot, actualitzeu tot el vostre programari. El propietari d'un lloc ha de garantir qualsevol peça deel programari que utilitza està actualitzat independentment de si els seus llocs web es van crear des de zero o mitjançant la creació d'un lloc web de bricolatge en un tercerplataforma clau en mà. Els proveïdors de CMS com Joomla i WordPress sempre funcionen per llançar actualitzacions i pegats regulars, que fan que el programari sigui menysvulnerables als hacks. D'aquesta manera, assegureu-vos d'instal·lar les actualitzacions i d'executar la última versió que admeti el vostre lloc web tot el temps.
  • En segon lloc, crea capes de seguretat al voltant dels vostres llocs web..De la mateixa manera que corresantivirus abans de navegar per la web a l'ordinador, heu de tenir un sistema de seguretat que serveixi com a primera tàctica defensiva del vostre lloccontra atacs. Per exemple, Web Application Firewall és una eina defensiva important. Té per objecte inspeccionar el trànsit i eliminar qualsevolsol·licitud maliciosa i, per tant, proporcionar protecció contra atacs de força bruta SPAM, injeccions de SQL i scripting de llocs creuats.
  • En tercer lloc, canvieu a Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTP). HTTP ésel protocol de comunicacions segur utilitzat en la transferència de contingut sensible entre un servidor web i un lloc web. El protocol afegeix SSL(Secure Sockets Layer) i TLS (Transport Layer Security) a l'HTTP d'un lloc, garantint així dades i usuaris d'atacs de pirateig.
  • A continuació, utilitzeu contrasenyes fortes i canvieu-les regularment. Hi ha un augmentdels atacants de la força bruta que coneixen correctament els noms d'usuari i les combinacions de contrasenyes. L'ús de contrasenyes fortes és, doncs, una forma eficaçde limitar els atacs de diccionari i la força brutal. A més, les contrasenyes fortes són imprescindibles per a l'administrador, la base de dades i el servidor del lloc web.
  • Finalment, feu que els directoris d'administració siguin difícils de detectar. Els hackers accedeixen ala informació d'un lloc web mitjançant l'ús de la font i la invasió dels directoris d'administració. Poden fer servir scripts, que escanegen tots els directoris de la webservidor per als termes d'enviament com "inici de sessió" o "administrador" i compromet la seguretat del vostre lloc entrant a aquestes carpetes. Per tant, assegureu-vos detrieu noms innocus de carpeta d'administració, que només se sap per l'equip de desenvolupadors per reduir l'incompliment potencial.

En conclusió, en el món de la seguretat en línia, qualsevol lloc web pot ser piratejat. Èxitels atacs són perjudicials per les dades del propietari, a més de comprometre la informació de l'usuari. A més, els atacs poden provocar Google i altresels motors de cerca a la llista negra de la teva web per evitar la difusió d'informació maliciosa a tot el web. Sempre mantingui el costat de la precaució.Executeu almenys tres passos bàsics proporcionats en aquest article per evitar ser un objectiu per als pirates informàtics Source .

November 28, 2017