Back to Question Center
0

Semalt: 5 consells vitals sobre com suportar les estafes i spam de phishing

1 answers:

Aproximadament 1.6 bilions de brossa de correus electrònics de correu electrònic s'envien diàriament a tot el món. S'estima que el 20 per cent dels correus electrònics que se us envien són correu brossa. A Amèrica del Nord, és possible rastrejar l'origen del 80% del correu brossa ja que se sap que provenen de 200 spammers populars. El correu brossa és una preocupació ja que constitueix la base sobre la qual es poden iniciar els atacs de phishing. Phishing us fa riscos de tornar a tenir compte i la vostra identitat, mentre que el correu brossa sol ser molest - nomi degli attrezzi della palestra.

Oliver King, el gestor d'èxit de clients de Semalt , explica els següents enfocaments a través dels quals podeu salvaguardar-vos contra el correu brossa.

Obriu diverses adreces de correu electrònic.

En primer lloc, configureu una adreça de correu electrònic personal i restringiu-ne l'ús a la correspondència personal a uns pocs grups de familiars i amics. En la majoria dels casos, els spammers creen llistes de correu electrònic associant noms, números i paraules comuns. Per tant, com vulgueu utilitzar el vostre cognom i el vostre nom a la vostra adreça de correu electrònic, és recomanable que sigui creatiu i seleccioneu una combinació única de caràcters. En primer lloc, vol que sigui difícil per a un individu derivar la vostra adreça de correu electrònic personal. Ara obriu una adreça de correu electrònic pública i la utilitzeu en situacions que requereixin la subscripció a serveis en línia o registreu-vos en un fòrum. Intenta adoptar les següents mesures amb la vostra adreça de correu electrònic pública. Canvieu-lo amb freqüència. Utilitza nombroses adreces de correu electrònic públics..Aquests dos moviments l'ajudaran a saber qui dóna la vostra adreça de correu electrònic a possibles spammers. Després de determinar els llocs o plataformes que venen la vostra adreça de correu electrònic, se us aconsella evitar-los i informar-ne a Google.

Mai contesta cap spam.

La majoria dels spammers verifiquen les respostes del registre i els rebuts a les seves adreces electròniques de correu brossa amb l'objectiu de determinar el rendiment. Això implica que quant més respongui a aquests correus electrònics, les possibilitats més altes són que augmentarà el nombre de correu brossa.

Reflexiu abans de decidir donar-se de baixa.

S'ha descobert que els spammers envien correus falsos de subscripció a dominis dominants amb enllaços no desitjats de donar-se de baixa. Els trucs funcionen al seu favor assegurant que una vegada que feu clic a "cancel·lar la subscripció", la quantitat de correu no desitjat que rebeu augmenta. Si un correu electrònic prové d'una font desconeguda i us demana que deixeu de rebre la subscripció, us recomanem que us resistiu.

Assegureu-vos que el vostre navegador estigui actualitzat.

Els desenvolupadors del navegador solen actualitzar aquestes aplicacions per garantir que tots els parches de seguretat actuals estiguin al seu lloc. Si no s'actualitza el navegador, s'exposa el vostre ordinador a un programa maliciós o a un error que pot recopilar la seva informació personal i enviar-lo als spammers. Se us aconsella que el vostre botó d'actualització automàtica estigui sempre en moviment per salvaguardar les vostres dades.

Inverteix en filtres antispam.

Assegureu-vos que el proveïdor del vostre compte de correu electrònic té nombroses funcions anti-correu brossa. Gmail de Google té una carpeta de correu brossa on filtra automàticament el correu electrònic que s'especula que el correu no desitjat arriba a la safata d'entrada. Això serveix per reduir la molèstia creada pel correu brossa, especialment quan troben el camí cap a la safata d'entrada principal.

November 28, 2017