Back to Question Center
0

Semalt: 3 mètodes fàcils de treure el trànsit de correu brossa des de Google Analytics

1 answers:

Si heu verificat recentment el vostre trànsit de Google Analytics i heu observat el to alt, és probable que el vostre lloc rep un trànsit fals. De vegades cal configurar un lloc web nou, treballar amb els dissenys més recents i passar molt de temps en comprovar la qualitat de les publicacions que escriviu. A mesura que comenceu la vostra recerca sobre les fonts de trànsit, trobareu els robots i les aranyes a tot arreu. També podeu trobar llocs web de referències com ransonic o darodar i observarà que la velocitat de rebots és molt alta - buy dilaudid 8mg online usa. A més, un usuari passarà només uns segons al vostre lloc web ja que no està interessat en el vostre contingut o servei.

Segons el tipus de visitants que rebi (spam de referència, aranyes, robots, spam de rastrejadors i correu brossa fantasma), podeu netejar el trànsit amb les tècniques següents proporcionades per Ross Barber, expert en Semalt .

Mètode # 1: Creeu diversos segments de correu brossa de referència

Podeu crear els segments d'spam de referència per eliminar les aranyes i els robots. Mitjançant referències falses, la referència i l'spam fantasma bombardegen els vostres llocs web amb un trànsit de baixa qualitat. El correu brossa de referència mai no li interessa el vostre lloc web i intenta enganyar les vostres dades de Google Analytics. Amb aquest mètode, el correu brossa de referència genera impressions falses al vostre lloc web i espera que els seus productes i serveis els agradi a Internet. Quan es tracta de crear les llistes d'exclusió de referències, la referència spam apareixerà com a trànsit directe.

Aquest trànsit directe inflarà els nombres del vostre lloc web, i l'únic filtre que pot prevenir aquest tipus de trànsit és un filtre personalitzat. Per crear segments de correu brossa de referència, heu d'anar a la secció Públic> Tecnologia> Xarxa i seleccionar el nom de l'amfitrió com a dimensió principal. Podeu exportar les vostres dades a Excel per obtenir més informació. Consulteu els usuaris amb diferents visites i un percentatge de rebots elevat durant tot el dia i observeu el seu comportament. Aquest mètode no pot funcionar si els robots i les aranyes no declaren qui són a través de la cadena d'agent.

Mètode # 2: Utilitzeu l'eina Robot / Spider de Google Analytics

Podeu eliminar el trànsit fals mitjançant l'eina de robot de Google Analytics. El primer pas és verificar els filtres predefinits de Google. El filtre prefixat sovint s'anomena "Exclou visites de les aranyes i dels robots coneguts". Aneu a la secció Administrador i exclou els èxits d'aranyes i robots coneguts..Si no sabeu res sobre robots, robots i aranyes, podeu crear filtres per evitar que danyin el vostre contingut i lloc web. Alguns robots i aranyes són bones per al vostre lloc perquè indexen les vostres pàgines sense activar l'etiqueta d'anàlisi, com ara la vista de pàgina de Google Analytics. I algunes aranyes rastregen llocs web per als propòsits maliciosos. Podeu veure les aranyes i els robots útils i perjudicials al vostre compte de Google Analytics.

La majoria de les vegades, són dolentes per al vostre lloc i poden crear un embolic. A més, inflaran el trànsit d'anàlisi web. Per això, haureu de fer clic a l'opció de filtratge de bot del compte de Google Analytics per evitar que es mostrin els bots falsos a les dades. Quan apareguin els resultats, podeu veure una llista enorme de noms d'amfitrió. Feu aquesta llista d'exportació a l'Excel. Assegureu-vos que heu marcat els noms d'amfitrió que han copiat el vostre contingut amb el terme "y". Alguns noms d'amfitrió poden ser reconeguts com a grans marques i empreses famoses, però en realitat és un spam fantasma. Prenent la llista "y", podeu crear segments personalitzats i incloure els noms d'amfitrió a aquests segments.

Mètode # 3: elimineu el correu brossa del rastrejador amb el fitxer .htaccess

Una altra cosa que podeu fer és eliminar el correu brossa editant el fitxer .htaccess. No recomano aquest mètode per les seves múltiples desavantatges, de manera que haureu de procedir acuradament i no editar el fitxer .htaccess fins que tingueu una idea de què fer. Abans de res, hauríeu d'identificar el domini d'on vénen les aranyes i els robots. Podeu utilitzar aquesta tècnica per trobar les llistes de dominis. El codi que s'hauria d'utilitzar al fitxer .htaccess és:

RewriteEngine el

Opcions + FollowSymlinks (Nota: Si esteu utilitzant ISS o Apache, no necessiteu incloure aquesta línia).

RewriteCond% {HTTP_REFERER} ^ http: //.*namenamehere.gtldhere [NC, OR]

RewriteRule ^ (. *) $ - [F, L]

November 29, 2017