Back to Question Center
0

Què tan important és el disseny web per al rànquing del motor? - Preocupacions Expert Semalt

1 answers:

Per a qualsevol negoci en línia, aconseguir un flux constant de clients en línia és la idea principal de la creació d'un lloc web. A través de l'optimització de motor de cerca (SEO), una empresa pot assegurar una presència sòlida i visible en línia. La imatge de marca pot arribar a moltes persones, ja que l'empresa arriba a molts clients més. Com a resultat, molts llocs web s'orienten a un rànquing alt en els motors de cerca per a determinades paraules clau exclusives del seu nínxol. L'èxit d'aquest procés es fa possible a través de SEO. Es tracta d'aspectes com la recerca de paraules clau, el backlinking i el màrqueting viral de les xarxes socials - como preparar fotos para exponer.

Des de gener de 2017, SEO ha canviat gradualment. Per exemple, a banda de les paraules clau, Google es centra ara en la rellevància del contingut, l'amabilitat del disseny, la rellevància del contingut i les característiques del disseny web. Perquè un algoritme SERP els classifiqui, han de centrar-se exclusivament en l'experiència de l'usuari durant la sessió de navegació. La sensació estètica i la impressió d'una persona quan fan clic al vostre enllaç afecten la seva decisió sobre si voleu comprar al vostre lloc o deixar-lo a un resultat de cerca diferent. Per tant, fer un lloc web seguint bones funcions de disseny web és imprescindible per al màrqueting en línia.

Per obtenir una bona classificació, el gerent d'èxit del client de Semalt , Serveis Digitals, Alexander Peresunko, recomana els següents elements:

Peça tècnica del lloc web

Un lloc web ha de ser eficient en la seva codificació i allotjament. Un bon lloc no hauria de tenir problemes i errors..El paquet d'allotjament hauria de tenir un ample de banda adequat per obtenir una resposta i velocitat òptimes. Al gener d'aquest any, Google requereix que els llocs web siguin amigables per a ells per classificar-se a les pàgines de SERP.

Marca memorable

SEO té a veure amb crear una forta presència de marca. Google concedeix rellevància de contingut a través del rànquing. La selecció de paraules clau i la descripció del contingut determinen amb força la posició que la pàgina garantirà a les SERP. Tot el que publiques representa la marca que està intentant fer viral.

Impressió visual

L'element de disseny d'un lloc web és l'únic propòsit del desenvolupament web. Google premia la intenció dels usuaris a través d'aquests factors. S'ha d'entendre una persona quan visiti el vostre lloc. L'element visual augmenta les conversions mitjançant la conversió de visitants en compradors. El disseny hauria de donar-li al vostre visitant un temps fàcil i guiar-los a través de la compra o subscripció.

Simplicitat

Com col·locar contingut, així com botons especials, com ara les tasques de crida a l'acció, contribueix enormement a les vendes que realitza. La facilitat de navegació ajuda significativament com els clients troben el que cerquen. Un client no hauria de tenir dificultats ni experimentar dificultats per navegar .

Conclusió

Com un emprenedor, el desenvolupament web té el potencial d'afectar la majoria de les tècniques de màrqueting digital com ara SEO. L'atractiu estètic que un visitant considera en el vostre lloc web té un gran impacte sobre si realitzaran o no una compra, així com els motors de cerca de llocs, classificar les seves pàgines web. Per a un determinat conjunt de paraules clau, la facilitat per a mòbils i la capacitat de resposta d'un lloc web, són factors que Google dóna importància a l'hora de classificar un lloc web. Com a resultat, és important per a qualsevol empresari que vulgui aventurar-se en el camp en línia per considerar la part tècnica del desenvolupament web. Els bons llocs tenen el potencial d'alt rang i la competitivitat en els seus nínxols particulars.

November 27, 2017