Back to Question Center
0

Què són les injeccions de SQL? - Perspectiva des de Semalt

1 answers:

SQL Injection és un hack comú, que la majoria dels pirates informàtics es poden utilitzar fins ara. Aquest atacpot comprometre la seguretat i la privadesa d'utilitzar un lloc web. Utilitza la vulnerabilitat d'un codi de lloc web que presenta un forat de seguretat,que els hackers poden accedir a la base de dades d'un lloc. A partir d'aquest concepte, es pren l'esforç dels hackers experimentats per trobar l'arrel iaccedir a un servidor des d'una ubicació remota a través d'una xarxa. Amb SQL Injection, es pot recopilar informació d'un lloc webcom ara un nom d'usuari, contrasenyes i informació de la targeta de crèdit - ï€ïî¿ïƒï†î¿ïîµï‚ ï†î±ïî¼î±îºîµî¹î±.

Language Structured Query (SQL), és un llenguatge de programació que permet una computadoraper accedir, editar o escriure dades en un servidor. SQL Injection funciona en alguns tipus específics de bases de dades de servidors, que presenten aquest tipus de dadesvulnerabilitat. Algunes de les bases de dades subjectes a aquest atac inclouen MS SQL Server, Oracle, Access, Filemaker Pro i MySQL. D'unael punt de vista del programador, cada formulari en línia o un quadre per introduir el camp de text ofereix la possibilitat d'executar una ordre al servidor. NikChaykovskiy, el Semalt Senior Customer Success Manager explica que els pirates informàtics utilitzen aquesta vulnerabilitat en aquestes bases de dades i aconsegueixen nombrosos atacs.

Injecció de SQL en el treball

La majoria dels llocs web admeten alguns formularis mitjançant els quals un usuari pot introduir algunes de les dades..Aixòl'atzar és l'única manera que els clients poden contractar amb un lloc i obtenir algunes de les seves necessitats i solucions. Els camps, que podenpermetre que els comandaments d'entrada, com ara formularis, taules, sol·licituds de suport, botons de cerca, camps de comentaris, camps de comentaris, inscripcióaixí com formularis d'inici de sessió. Un servidor llegeix les dades d'aquests formularis com una ordre, que permet a l'usuari editar i modificar la informacióal servidor. Algunes tècniques per frenar aquest atac poden implicar el xifratge d'informació sobre els formularis d'entrada abans d'arribar al servidor.

Els atacs d'injecció SQL utilitzen aquesta oportunitat. Hi ha un risc en el servidor, quela majoria d'hackers utilitzen per executar altres tipus d'ordres per a aquest atac. Els criminals comprometen la seguretat dels servidors posant altrestipus d'ordres al servidor. Aquest atac pot exposar informació valuosa com tota la informació present en forma d'entrada de text.A més, el hacker pot carregar fitxers, descarregar, editar, reemplaçar o eliminar fitxers presents en un servidor d'aquestes bases de dades. HoÉs important utilitzar un codi de seguretat al dissenyar el lloc web.

Conclusió

Perquè cada negoci de comerç electrònic s'executi de manera eficient, cal que hi hagi algunsnivell suficient de garantia de seguretat cibernètica. No obstant això, fem llocs web orientats al tecnicisme, que permeten un comerç o comprad'un comprador. La intenció d'un hacker mai no és una consideració, i això fa que tot el procés sigui vulnerable. L'injecció de SQL és particulartipus de pirateig, que utilitza la vulnerabilitat de la majoria dels codis del lloc web. Un hacker pot obtenir accés a un servidor i realitzar alguns dels principalshacks i atacs. Aquest tipus de vulnerabilitat compromet la seguretat del lloc web, i això pot fer que els vostres esforços de SEO fracassin. Tu potsutilitzeu aquesta guia per evitar atacs d'injecció de SQL al vostre lloc. A més, podeu sensibilitzar els vostres clients sobre el perill imminent i conservar-losels protegeixen de l'atac.

November 28, 2017