Back to Question Center
0

Què és el "frau a Internet"? - Semalt dóna la resposta

1 answers:

Internet és un gran recurs econòmic, que té nombrosos beneficis per a la majoria dels usuaris. Molta gent pot aprofitar el potencial del mercat que té Internet. Les empreses amb llocs web de comerç electrònic poden obtenir clients del món. En la majoria dels casos, les persones creen llocs web amb els usuaris finals en ment - manuales fotografia reflex digital. Hi ha una probabilitat molt baixa de considerar la seguretat cibernètica en el vostre lloc. No obstant això, la comprensió del frau a Internet pot fer que el vostre lloc web de comerç electrònic sigui segur a través d'una combinació de nombrosos mètodes d'hacking.

El coneixement sobre el frau a Internet pot ser beneficiós per al lloc en tècniques de màrqueting en general, com Search Engine Optimization (SEO), depèn de l'efectivitat de les funcions de seguretat del lloc web. Google pot marcar un lloc com a insegur, el que pot fer que alguns compradors tinguin por de transaccionar al lloc. També és important informar immediatament casos de frau a Internet. Podeu estalviar la seguretat dels vostres clients i del vostre negoci de comerç electrònic.

Ross Barber, el Semalt Customer Success Manager, ofereix per considerar els següents tipus de frau a Internet:

  • Hacking. Els hackers són especialistes en informàtica que poden manipular els sistemes i obtenir entrada no autoritzada a la majoria dels sistemes..Allunyar-se dels pirates informàtics és important. Els hackers poden fer que un negoci perdi el seu servei a causa dels atacs de DoS. En altres casos, el frau a Internet com el robatori de targetes de crèdit passa per l'ajuda dels pirates informàtics. És essencial tenir cura de les tècniques de pirateig, com ara l'injecció de SQL, així com la secció Cross Site Scripting (XSS). També podeu crear una campanya de consciència als vostres clients que els notifiquin consells importants per mantenir-se segur
  • .
  • Spamming. Els missatges de correu brossa són missatges de correu electrònic que solen tenir un motiu poc clar darrere de la seva presència. Els spammers utilitzen tot tipus de tècniques per fer que els seus subjectes facin clic a enllaços que solen ser nocius o amb efectes maliciosos. Per exemple, poden contenir troians que poden piratejar l'ordinador de la víctima i treure'n informació valuosa. Aquests virus també poden corrompre tot el sistema de fitxers que provoca la pèrdua de servei a l'ordinador de la víctima
  • .
  • Phishing. El phishing és una tècnica que la majoria dels estafadors utilitzen per enrutar a les persones per donar credencials d'inici de sessió. També pot provocar una altra informació rellevant i fer nombrosos hacks. El phishing implica la creació de pàgines web duplicades. El pirata informàtic ha de buscar una manera d'enganyar a la víctima d'utilitzar el lloc web fals com el legítim. D'aquesta manera, els usuaris podran accedir sense problemes a les dades del client sense el seu consentiment.

Conclusió

La seguretat cibernètica és una necessitat per a la majoria dels llocs web de comerç electrònic. És important crear un lloc que sigui segur dels treballs dels pirates informàtics i que permeti als clients fer compres sense molts pegats. Com a resultat, és important tenir algun coneixement adequat pel que fa al frau a Internet. Molts casos de correu brossa i pirateig es produeixen a causa de la insuficient consciència de les víctimes dels atacs imminents. Com a resultat, l'estat de la seguretat cibernètica es troba en un estat molt compromès. Aquesta guia té consells essencials sobre el frau a Internet. Problemes com el robatori de targetes de crèdit o el robatori d'identitat no us poden afrontar quan apliqueu aquestes mesures.

November 28, 2017