Back to Question Center
0

Protecció de dispositius contra infecció per spyware: consells de Semalt

1 answers:

Atès que els correus electrònics van sorgir, el correu brossa ha estat una paraula clau web. Com podem definir-la amb precisió? En termes senzills, els correus electrònics de correu brossa es refereixen a un tipus de contingut no desitjat que el destinatari no desitja. En la majoria dels casos, és un correu electrònic únic amb anuncis, que s'envia a una varietat d'adreces que mai s'han subscrit per rebre aquest tipus de contingut. Els spammers prefereixen utilitzar enfocaments com la compra de llistes d'adreces, concursos falsos, programes de recol·lecció de correu electrònic i falses ofertes gratuïtes amb l'objectiu de crear llistes de correu electrònic.

Oliver King, l'expert de Semalt Serveis Digitals, us proporciona la guia precisa sobre com protegir-vos de correu brossa i virus.

Els problemes causats per correu brossa

Hi ha una infinitat de raons per les quals cal evitar rebre correu brossa. Alguns dels escenaris que són realment preocupants inclouen la probabilitat que arrisqui el robatori d'identitat o que permeti que un hacker carregui malware i virus al seu gadget. En pitjors casos, fins i tot es pot cobrar per delictes web si heu ajudat el correu brossa de manera inconscient..Aquestes situacions inclouen manipular articles robats o blanqueig de diners. El millor mètode per tractar el correu brossa és simplement eliminar-lo. Com a noció comuna, quan trobeu alguna cosa que sembla tan bo que us indiqui, només cal evitar-ho.

Com salvaguardar-vos del correu brossa

Tot i que pot ser difícil evitar el correu no desitjat, però podeu reduir significativament i fins i tot eradicar la quantitat de correu no desitjat que apareix a la safata d'entrada mitjançant l'ús d'aplicacions antispam efectives. Amb els avenços en la intel·ligència de programari, la majoria dels filtres antispam poden detectar robòticament quin contingut és legítim i quins missatges són correu brossa amb una interferència humana limitada. En el cas que el filtre de correu brossa no detecti un missatge de correu brossa, el propietari de l'adreça de correu electrònic pot marcar el contingut. En fer-ho, el filtre pot reconèixer la nova amenaça.

Al configurar una aplicació efectiva de protecció contra la seguretat d'Internet, podeu minimitzar en gran mesura les amenaces del correu brossa assegurant-vos que no es dirigeixi a la safata d'entrada i a altres carpetes crítiques. D'altra banda, la majoria de les aplicacions de seguretat d'Internet garanteixen que els usuaris estiguin protegits contra amenaces de phishing, que poden ser excel·lents en situacions on es considera que el correu electrònic és genuí quan no ho és. A causa del fet que aquests correus electrònics sol·liciten dades bancaris, la protecció contra el phishing és una característica important en totes les eines anti-spam.

La rellevància de l'aplicació de seguretat d'agrupament

Quan compreu programari anti-correu brossa, és important seleccionar un paquet que està integrat amb la seguretat antivirus, ja que una part dels missatges no desitjats està dominada per malware i virus. En instal·lar una única aplicació de programari a l'ordinador, simplifica moltíssim el procés d'assegurament de les dades, a més de millorar la fiabilitat del sistema. Tot i que els programes anti-spam tenen la capacitat de desviar el contingut de les safates d'entrada, tenir una aplicació de programari antivirus concreta ajuda a salvaguardar l'ordinador quan pugueu obrir un missatge de correu brossa accidentalment Source .

November 28, 2017