Back to Question Center
0

Malware i maneres d'evitar-ho; Semalt li mostrarà alguns trucs

1 answers:

Julia Vashneva, la Semalt Senior Customer Success Manager, obrirà els ulls a alguns trucs necessaris perquè es realitzin mentre els atacs malware.

Gairebé tots hem tractat amb virus informàtics i malware en part de les nostres vides. Tinc raó? No és divertit tenir virus; En canvi, us preocupa que la vostra seguretat i seguretat en línia corre el risc. Quan l'ordinador comença a baixar, és el moment en què ha d'evitar el programari maliciós i prendre mesures severes.

Utilitzeu la protecció en capes en tots els punts

El primer que heu de fer és utilitzar protecció en capes en tots i cadascun dels punts - sfp модуль что это. Això mantindrà el vostre sistema fora de perill d'atacs basats en web, vulnerabilitats en línia, mutació de virus i descàrregues de disc dur. Per obtenir la màxima protecció, haureu d'activar el programari de protecció contra amenaces de la xarxa i escanejar el dispositiu una o dues vegades per setmana. També podeu provar els sistemes de prevenció d'intrusos, firewall, insight, SONAR i antivirus per a la vostra seguretat en línia. La resposta de seguretat de Symantec diu que hem de mantenir al dia el nostre programari i sistemes operatius.

Redueix la superfície d'atac

Reduir la superfície d'atac en gran mesura és important. Heu de desinstal·lar les aplicacions que no esteu utilitzant. Permetin-me que us digui aquí que els punts finals d'alt risc o sensibles poden causar danys màxims al vostre sistema. Per aquest motiu, ha d'escanejar el dispositiu una vegada al dia i mantenir-se allunyat de la instal·lació de programari desconegut i no desitjat.

Millora la configuració predeterminada de Symantec Endpoint Protection

La millora de la configuració de protecció del punt final de Symantec és important..Fins i tot alguns paràmetres poden generar revolucions en la vostra protecció en línia. Heu de mantenir la configuració per als vostres requisits i assegurar-vos la vostra privadesa perquè els pirates informàtics no us enganyin.

Manteniu actualitzats els connectors del navegador

La majoria dels atacants avaluen els vostres navegadors i intenten infectar els vostres sistemes. Per això és important mantenir actualitzada la configuració i els connectors del vostre navegador. Mai no haureu d'utilitzar Internet Explorer, Acrobat, Flash i Abode Photoshop sense escanejar l'ordinador o el dispositiu mòbil. Molts virus i malware entren al vostre sistema a través d'Internet Explorer. Per tant, és millor allunyar-se d'aquest navegador i provar Google Chrome o un altre navegador que vulgueu.

Bloqueja l'ús de P2P

Una de les maneres més fàcils i ràpides dels pirates informàtics per distribuir programari maliciós és mitjançant xarxes entre iguals (P2P). Sempre haureu d'bloquejar l'ús de P2P. Per això, podeu crear i fer complir polítiques que no siguin de P2P, ja que l'ús de l'ordinador ha de restringir-se perquè cap usuari extern no pugui accedir al vostre dispositiu. D'aquesta manera, podeu assegurar-vos que l'ordinador es guarda de malware i virus en gran mesura.

Apagueu AutoRun

Podeu aturar l'arribada de virus i malware si torneu a executar AutoRun. Mentre descarregueu alguna cosa, sempre heu de desactivar-lo perquè els elements innecessaris no s'instal·lin al dispositiu de l'ordinador .

Assegureu-vos que tots els pedaços del SO s'apliquen

Per últim, però, almenys, haureu d'assegurar-vos que tots els pegats del sistema operatiu s'apliquin correctament. Empreses com Apple, Microsoft i Google publiquen paquets de servei, paquets de seguretat i revisions per als seus clients globals cada mes. Els seus productes ens ajuden a corregir els defectes dels nostres sistemes operatius. Podeu obtenir qualsevol d'aquests productes i instal·lar-los a l'ordinador per obtenir la màxima seguretat i protecció en línia. Ja sigui que utilitzeu Mac OS X, Windows o un altre sistema operatiu, sempre haureu d'actualitzar els vostres navegadors i programes una o dues vegades al mes .

November 28, 2017