Back to Question Center
0

Importància de l'optimització d'imatges - Semalt Expert

1 answers:

Ja sigui que sou un comerciant afiliat, un blogger o un administrador web, hauríeu de saber la importància de l'optimització motor de cerca (SEO). Lisa Mitchell, el Semalt Customer Success Manager, adverteix que, sense l'optimització adequada dels motors de cerca, a la pàgina web i fora de pàgina, no és possible obtenir els vostres articles a les primeres pàgines de Bing, Yahoo i Google . Alguns bloggers i webmasters asseguren que el seu contingut està totalment optimitzat per a Google, però les imatges que utilitzen no estan optimitzades correctament. És segur dir que l'optimització d'imatges és el factor clau que haureu de considerar perquè molta gent cerca imatges famoses - anabolic steroids drugs. Si les imatges del vostre bloc o lloc web comencen a cotitzar, és probable que obtingueu un gran nombre de visitants .

Per què necessitem optimitzar imatges?

Hi ha diverses raons per optimitzar les teves fotos. Les imatges que utilitzeu en els vostres articles ajuden a millorar les puntuacions de SEO, donen una aparença atractiva als vostres articles, fan que els motors de cerca siguin amistosos i tinguin un paper fonamental per augmentar la velocitat de càrrega de la pàgina del vostre lloc. Hi ha molts beneficis de l'optimització d'imatges, per exemple, els llocs web d'ús compartit de fotos com Instagram i Pinterest generen trànsit de qualitat a les vostres pàgines web, les imatges apareixen als resultats del motor de cerca i podeu obtenir les vostres fotos millor classificat. A més, les imatges milloren la velocitat de rebots del vostre lloc web i augmenten la puntuació de SEO. Si se centra a crear imatges personalitzades, podeu obtenir enllaços d'entrada de qualitat quan altres blogs o llocs web utilitzin les vostres imatges als seus articles ja que us donaran un enllaç de crèdit .

Trobeu les imatges correctes per al vostre lloc web:

Abans d'utilitzar algunes imatges als vostres articles, voldria presentar-vos alguns recursos on podeu accedir fàcilment a les imatges. Mentre tracta les imatges, només ha d'utilitzar fonts autèntiques i evitar l'ús d'imatges de Google, ja que la majoria de les imatges estan protegides per drets d'autor d'aquesta secció..Llocs web com FreeDigitalPhotos, Pixabay, Wikipedia i MorgueFile proporcionen moltes imatges, i Shutterstock és la plataforma on podeu obtenir imatges d'alta qualitat pagant un parell de dòlars mensuals. Ja sigui que utilitzeu els llocs gratuïts o els que paguin per trobar fotos adequades, heu d'assegurar-vos de donar el crèdit adequat a l'editor perquè ningú no us molesti pel que fa als drets de les imatges.

Creeu les vostres imatges:

També és possible crear les vostres fotos, i això només s'ha de fer quan no trobeu imatges perfectes en altres fonts. Canva és una eina de disseny d'imatges, feta per a desenvolupadors web i bloggers, que ajuda a crear imatges personalitzades. Trobar moltes plantilles preestablertes i belles fonts és fàcil. Només podeu arrossegar la plantilla i el tipus de lletra adequats i fer que la vostra fotografia estigui disponible en qüestió de minuts .

Optimitzar imatges per a motors de cerca:

Quan es tracta d'optimitzar les imatges dels motors de cerca, heu de seleccionar el nom del fitxer adequat i descarregar-lo des d'una font confiable només. Per exemple, si esteu escrivint una notícia sobre Donald Trump, haureu de posar un nom a la vostra imatge com "Donald Trump" i utilitzar el mateix text al vostre títol. La mida de la vostra imatge també és significativa. No hauríeu d'utilitzar grans imatges perquè afegeixen una gran càrrega al servidor i poden augmentar la velocitat de càrrega. Per tant, la millor mida d'una imatge és de 200 x 200 px. Un text d'Alt proporciona una breu descripció a la vostra imatge i ha de ser rellevant per al vostre article. Assegureu-vos que heu retirat els hipervincles de les vostres imatges abans de publicar els vostres articles.

Format d'imatge: JPEG, PNG i GIF:

Hi ha diferents tipus de formats d'imatge com JPEG, PNG i GIF. La majoria dels bloggers i administradors web utilitzen JPEG, ja que és fàcil de carregar i proporciona millors resultats que els altres dos formats d'imatge.

Embolcall:

Els blocaires passen molt de temps a escriure articles de qualitat, de manera que no haurien de comprometre's amb la qualitat de les seves imatges. Assegureu-vos que utilitzeu imatges totalment optimitzades per millor rànquing del motor de cerca .

November 29, 2017