Back to Question Center
0

Hot 10 Tips SEO des de Semalt Islamabad Expert

1 answers:

Sovint, els administradors web cometen l'error de gastar centenars de dòlars en anuncis patrocinats, especialment campanyes de pagament per clic, abans de comprendre que la majoria de les persones adoren anuncis no patrocinats. Hi ha moltes maneres d'aconseguir alt rang en els resultats del motor de cerca , però els nostres deu primers consells SEO són ​​intemporals i valuosos.

Esperem que trobeu aquests suggeriments SEO de Sohail Sadiq, un expert principal de Semalt , útil i informatiu.

Consell 1: Troba les millors paraules clau

És segur mencionar que trobar les millors paraules clau per optimitzar el vostre lloc és l'única forma de sobreviure a Internet. Fins i tot quan feu servir una paraula clau que no s'està utilitzant a Internet, Google i altres motors de cerca calcularan la quantitat de vegades que els vostres visitants han verificat el vostre lloc web per a aquesta paraula clau concreta - zaleplon 10mg cap. Heu d'invertir els recursos a la cerca de paraules clau adequades. És bo utilitzar paraules clau i frases d'ús que convertiran les consultes en clients potencials i compres en molt poc temps. Per això, podeu comprar anuncis patrocinats i utilitzar algunes eines de SEO que podrien ajudar-vos a trobar les paraules clau de primer nivell per al vostre lloc.

Suggeriment 2: descobreix el que fan els competidors

Google, Bing i Yahoo saben que els enllaços entrants són una part obligada dels seus criteris de rastreig. Per tant, haureu de construir enllaços de qualitat i entendre què fan els competidors en aquests moments. A més d'utilitzar algunes eines de SEO, cal que comproveu el vostre mapa del lloc i observeu quines paraules clau han utilitzat. Conegui tot sobre el seu lloc web XML per trobar les paraules clau en els noms de les pàgines. A més, hauríeu de comprovar els seus títols HTML i metaetiquetes i compilar una llista de paraules clau que més s'han orientat.

Consell 3: escriu contingut que es pot compartir i compartir

El contingut és rei, de manera que sempre s'ha de centrar en escriure articles de qualitat. El contingut genèric no us permet obtenir els resultats desitjats i no és amigable amb el vostre lloc web. Penseu en les paraules clau de cua curta i de cua llarga i utilitzeu diverses frases al vostre contingut. Assegureu-vos que els articles que escriviu són significatius, informatius i útils per als lectors perquè aquesta és l'única manera d'obtenir més accions, me gusta i comentaris. Incloeu exemples visuals, referències i gràfics per demostrar el valor del vostre contingut .

Consell 4: Optimitzar el títol i les etiquetes meta

El títol HTML i les metaetiquetes s'han d'optimitzar correctament. Si voleu que els motors de cerca classifiquin el vostre lloc millor, heu d'optimitzar el títol i utilitzar etiquetes meta adequades. Inclou les paraules clau principals a la vegada el títol i la metaetiqueta, i manteniu el títol de menys de 60 caràcters i relacionats amb el contingut de la vostra pàgina. També podeu optimitzar els títols de les subpàgines i les seves etiquetes meta per millorar la classificació dels motors de cerca.

Consell 5: Optimitzar els encapçalaments i subtítols

La majoria de les vegades, els assaigs i documents estan escrits per l'estil Modern Language Association (MLA). Consisteix en la portada, el títol, els paràgrafs breus i llargs i com citar les referències. De la mateixa manera, hauríeu d'elaborar els vostres articles de manera que compleixin amb els estàndards de Google. Les capçaleres tenen un paper important en la manera d'organitzar la informació, de manera que sempre haureu d'incloure H1, H2, H3 i altres etiquetes al cos del contingut. A més, hauríeu d'intentar escriure un mínim de 400 paraules per pàgina.

Punt 6: Utilitza els atributs Títol i ALT

Heu d'utilitzar el títol i els atributs alt per millorar el rànquing del vostre lloc. L'atribut del títol indica als motors de cerca quasi tot sobre el vostre contingut i l'atribut alt ajuda a descriure la vostra imatge als motors de cerca.

Consell 7: Optimització de les Nomenclatures de fitxers

Quan sigui possible, guardar els mitjans, pàgines web i imatges amb paraules clau i noms de fitxer adequats. Per exemple, si la frase de paraules clau és "esports i jocs", és possible que vulgueu desar les vostres imatges amb els títols sports-and-games-00.jpg o sports_games_01.jpg. Els experts diuen que millorareu el rànquing del vostre lloc amb nomenclatures d'arxiu optimitzades.

Consell 8: Expliqueu als motors de cerca què voleu indexar

Heu d'indicar als motors de cerca el que voleu indexar. El contingut duplicat i les imatges de baixa qualitat mai es indexaran correctament, així que tracteu aquest problema abans de permetre que Google, Yahoo i Bing coneguin el vostre lloc. Per obtenir la coherència, heu de tenir una única versió de totes les pàgines per obtenir els enllaços entrants i obtenir els punts amb Google.

Consell 9: alimenta els motors de cerca estàtics i el Mapa del lloc XML

Podeu alimentar el cercador estàtic i el mapa del web XML segons els vostres requisits. Atès que totes les pàgines del vostre lloc estaran enllaçades amb el vostre sitemap, permet que els rastrejadors web trobin el vostre contingut. Amb el mapa del web de XML, és fàcil que els visitants i Google accedeixin a les vostres pàgines web .

Consell 10: utilitzeu el Validador i les llistes de comprovació

Heu de validar la precisió del vostre lloc i el seu codi font. Per això, podeu utilitzar algunes tècniques de SEO, CSS i HTML, assegurant que no hi hagi enllaços i imatges trencats. Podeu iniciar aquest procés avaluant els enllaços trencats, seguit d'ajustar la configuració del vostre mapa HTML .

November 29, 2017