Back to Question Center
0

Hi ha alguna forma de protegir-se del frau en línia i el robatori d'identitat? - Semalt dóna la resposta

1 answers:

Internet està plena de tot tipus de persones. Hi ha molta gent a la xarxa queestan passant nits sense dormir intentant realitzar determinats tipus de frau a Internet. Hi ha moltes formes de frau a Internet. La majoria deEls problemes de seguretat cibernètica provenen dels treballs d'hackers, spammers i altres delinqüents cibernètics. La seguretat d'un lloc web de comerç electrònic raules mans de l'administrador del lloc.

A continuació es mostren alguns consells que ofereix Alexander Peresunko, el Semalt Gestor d'èxit del client, que us ajudarà a mantenir el frau a Internet.

1. Obteniu informació sobre la identificació d'intents de pesca de phishing i de llança.

Atacs de pesca de llançaestan orientats a provar i obtenir informació addicional d'una persona perquè el seu compte en línia amb una altra organització ha estat piratejat opateixen una infracció de dades. Aquests atacs atreuen a un individu a proporcionar informació personal oferint falses promeses. Un individu hauria deIndiqui la informació mínima sobre empreses o empreses, tret que l'empresa pugui explicar per què necessita la informació.Sempre, una empresa legítima podrà explicar i respondre totes les preguntes amb precisió.

2. Utilitzeu contrasenyes segures i segures.

Utilitzant contrasenyes fortes que combinen lletres,caràcters especials, taps i números és una forma de defensar-se del frau a Internet. Tanmateix, tant com una contrasenya és forta, utilitzantla mateixa contrasenya a diversos llocs web compromet la seguretat del vostre compte. LastPass i KeePass són alguns dels serveis que us ajudenun per crear, mantenir i gestionar diverses contrasenyes fortes per a tots els llocs que ell / ella visita en línia.

3. Aneu amb compte amb els correus electrònics sospitosos i els fitxers adjunts.

Una persona no ha d'obrir correus electrònicso fitxers adjunts de fonts no fiables. L'atenció s'ha de pagar fins i tot als correus electrònics i l'extensió d'arxiu dels fitxers adjunts de fonts de confiançaabans de descarregar-los o d'obrir-los, especialment els correus electrònics de cerca oficial del banc o de la vostra cooperativa de crèdits que us demanaran que inicieu la sessió i la revisinels detalls del vostre compte. La majoria de les empreses mai envien per correu electrònic una persona i demanen que verifiquin la informació del seu compte. I fins i tot quanés legítim, és més segur visitar el lloc web de la companyia o trucar a l'empresa en comptes de fer clic a l'enllaç que es proporciona al correu electrònic.

4. Sigueu escèptics, informats i acurats.

Si algú us demana la vostra informació i la vostra informacióNo se sent bé, no facis això fins que puguis entendre per què la persona necessita la informació. Confia en el teu instint interior. A més, aprènper promocionar-se i oferir ofertes en línia. Consulteu les seves fonts. Sovint la majoria d'aquests missatges tindran una paraula "estafa".Tingueu temps de llegir les pautes de la Comissió Federal de Comerç per protegir-vos del robatori d'identitat i els consells del govern federalper evitar el frau a Internet a USA.gov. Si la vostra identitat ja és robada, informe el robatori d'identitat.

5. Utilitzeu HTTPS a tot arreu.

Per individus que asseguren que estan connectats als llocs,estan visitant a través de SSL és la manera més segura de garantir que un està parlant amb el lloc web legal i també per assegurar-se que les comunicacions amb el llocestan codificats, per tant, protegint-vos del frau a Internet.

6. Manteniu actualitzat el programari anti-malware.

No obstant això, hi ha virus i troiansno és un problema comú en l'actualitat; cal instal·lar un programari antimalware a la vostra màquina. A més, assegureu-vos que es mantingui l'antivirusquedar. Un antivirus obsolet no és útil Source .

November 28, 2017