Back to Question Center
0

Hacking & Web Security - Values ​​qüestions de Semalt

1 answers:

El pirateig s'ha convertit en un problema habitual davant la majoria d'usuaris d'Internet d'avui. Per a persones que posseeixenEls llocs web de comerç electrònic, mantenir-se allunyat dels pirates informàtics és una de les millors maneres d'assegurar la seguretat al vostre lloc. No obstant això, no podem posar aquest factoren ment quan feu plans per al nostre disseny web. La majoria de les pràctiques de comerç electrònic són importants en les tècniques de màrqueting en línia, com ara un motor de cercaOptimització (SEO), així com estratègies de màrqueting de continguts. Tanmateix, és important incloure algunes característiques de disseny per automatitzar elseguretat contra pirates informàtics - configurar correo google con mi dominio. Aquestes mesures poden assegurar una certa seguretat als visitants quan naveguen pel vostre lloc web.

Andrew Dyhan, el gerent d'èxit de clients de Semalt ,defineix alguns mètodes de pirateig i maneres de resoldre'ls.

No hi ha cap situació que presenta un pla a prova de bala per garantir l'estabilitat de lalloc. No obstant això, hi ha algunes mesures que les persones poden prendre i fer que tot el procés sigui segur. Alguns d'aquests mètodes inclouen el següent:

  • Contrasenyes

L'ús de contrasenyes fortes és important. Podeu evitar que un hacker accedeixi a ellel vostre lloc web mitjançant l'ús de contrasenyes segures. Les contrasenyes com 12345 i els noms dels nens poden formar alguns dels suggeriments de treball d'endevina de qualsevol personaamb una mala intenció. Com a resultat, és important utilitzar contrasenyes que gairebé ningú no pot endevinar..Canviar les contrasenyes periòdicamentpot fer una mesura addicional de protecció al lloc web, millorant la seva seguretat de manera significativa. En una altra prova, es pot utilitzar la contrasenya segurageneradors perquè la seva seguretat sigui forta.

  • Utilitzeu HTTPS

Alguns dels mètodes habituals de pirateig requereixen un HTTPS senzill per frenar-los. Hyper TextTransfer Protocol Secure permet un intercanvi segur d'informació entre un servidor web i un navegador. Aquest mètode ofereix una capa de seguretat únicaque hacks i paròdies senzills no poden penetrar. Els atacs típics que podeu controlar mitjançant HTTPS inclouen scripts Cross Site i SQLinjeccions. Aquestes tècniques utilitzen la vulnerabilitat del codi del lloc web, així com el tipus de servidor.

  • Spams i phishing

Els spammers són aquestes persones que envien missatges automàtics i missatges de correu electrònic a desúsvíctimes. El motiu darrere d'una varietat d'aquests atacs sol ser poc clar, exposant molta gent a les mans dels hackers. Molts fraus a Internetes produeixen amb l'ajuda dels spammers. Podeu canviar a un servidor de correu electrònic segur per aconseguir nombroses proteccions contra els correus electrònics de correu brossa més importants. En altresEn casos, podeu evitar l'atac d'aquests missatges mitjançant filtres avançats de correu brossa.

Conclusió

Internet té persones que fan tot tipus de coses. És una bona idea fer diverses cosesajustaments al dissenyar el vostre lloc web. Els hackers utilitzen les vulnerabilitats que es presenten tant en el codi del lloc com en el servidorella mateixa. La seguretat d'un lloc web i de la gent que l'utilitza depèn de l'efectivitat dels mètodes anti-hacking en el lloc. Com unResultat, és essencial per a tots els empresaris protegir el benestar i la seguretat de l'ús d'Internet a la seva pàgina web. Aquesta guia té algunsles tècniques fonamentals que poden fer que el vostre lloc aconsegueixi nombrosos avantatges. Podeu fer alguns ajustos i millorar la seguretat deel vostre lloc de manera significativa.

November 28, 2017