Back to Question Center
0

Frau a Internet i seguretat en línia - Consells pràctics de Semalt per a tots els usuaris d'Internet

1 answers:

Si esteu usant regularment Internet, i específicament correus electrònics, us heu de tenir en comptede les estafes per correu electrònic i els fraus a Internet.

El frau a Internet és un tipus de frau que apareix en diverses formes. Es troba des deles estafes en línia a les amenaces de correu electrònic; malauradament, no hi ha regles i normes establertes per prevenir fraus a Internet i estafes en línia - best casino sites with no deposit bonus. Defraudadorsatureu-vos a res per obtenir la vostra informació confidencial i els detalls de la vostra targeta de crèdit. Són intel·ligents, però això no significa que no puguis identificar els lladres.Sempre és possible desfer-se d'elles i mantenir la seva informació segura, especialment si cal tenir en compte els següents consells proporcionats perAlexander Peresunko, el gerent d'èxit de clients de Semalt Serveis digitals.

Busqueu empreses o venedors establerts

Mentre es tracta d'empreses en línia, és important buscar venedors establertso empreses. Per això, podeu contractar un bon advocat de negocis o un comptable per ajudar-vos amb la documentació. Assegureu-vos de saber-ho totsobre la ubicació, el número de telèfon i l'identificador de correu electrònic del venedor. Per això, podeu fer-vos un parell de preguntes abans de finalitzar un acord. Pot sonarcom si haguéssiu demanat molt abans d'acceptar la seva oferta, però mai és massa tard, ja que voleu mantenir-se segur a Internet..També hauries de fer-hoassegureu-vos que compreu els articles de marca, no els productes locals. Si el venedor t'ofereix tenir productes locals sense garantia,això podria ser un signe alarmant.

Fins i tot amb les restes de llibres escrits sobre els fraus en línia, els empresaris sovintno identifiquen els venedors correctes. És per això que cal investigar el venedor abans de finalitzar un acord. La majoria de la gent no es preocuparealitza molta investigació, ja que considera que és un malbaratament del temps. Permetin-me que us digui que és necessari mantenir-se segur a Internet. Si vostè ésEn relació amb alguns venedors nous, heu de sol·licitar la vostra informació personal, la vostra targeta d'identificació i adreça completa abans de processar les tarifes. Si tuhan decidit comprar alguna cosa d'un venedor en particular, és important conèixer l'article, el preu i la marca. Alguns dels estafadors intenten fer-hoet venen productes de baixa qualitat o caducats; assegureu-vos que l'article que compre està en bones condicions, i el seu preu no hauria de ser superior al mercattaxa.

Aneu amb compte amb els missatges no sol · licitats

Des de fa temps, la gent es queixa dels correus electrònics no sol · licitats. Hauriesno quedi atrapat per aquests correus electrònics ja que poden robar la vostra informació personal i els detalls de la vostra targeta de crèdit. Els pirates informàtics intenten atrapar la gent per correu electrònicadjuncions i coses semblants; és important que no descarregueu res que hagués sortit d'una identificació de correu electrònic desconeguda. Quan s'encomana en línia,haureu d'utilitzar el vostre número de targeta de crèdit només quan hàgiu verificat correctament un lloc web. És important que no inseriu la vostra targeta de crèditels detalls o la identificació de PayPal a un lloc web en què no estiguis segur.

Mai emeteu els vostres diners

Sí, mai no hauríeu d'arrossegar els vostres diners perquè és perillós. La majoria dels criminalsbusqueu pagaments mitjançant transferències bancàries directes i, si trobeu algun d'ells, heu de consultar el vostre advocat.

November 28, 2017