Back to Question Center
0

Expert Semalt: Voleu caure víctima per als infractors cibernètics? - Mai he llegit mai aquest article!

1 answers:

Amb el pas del temps, Internet ha facilitat les nostres vides. Tot és aradisponible en línia i no podem deixar d'accedir a una gran quantitat de productes i serveis. Al mateix temps, és cert ques'ha incrementat la quantitat d'estafes i activitats fraudulentes en línia - explication fiche de paie cadre services.

Ross Barber, el gerent d'èxit del client de Semalt ,ha observat que, en aquestes circumstàncies, potser no li sigui possible mantenir-se segur en línia sense tenir en compte les següents coses:

Robatori d'identitat

El robatori d'identitat també es coneix com "Frau d'identitat". Aquest és un delicte en quèun hacker intenta obtenir la vostra informació personal mitjançant llocs web de mitjans socials o correus electrònics. Pot accedir al vostre número de seguretat social, de crèditdades de la targeta i número de llicència de conduir. Una vegada que obté la vostra informació, es pot utilitzar per comprar alguna cosa il·legalment, i ho faríeuheu de pagar els diners de la vostra butxaca. És per això que vostè ha d'evitar-se de tals faltes i no ha de compartir la seva sensibilitatinformació amb qualsevol persona a Internet. És possible identificar hackers o estafadors si no respon a correus electrònics desconeguts, trucades telefòniqueso missatges. També és important que no compartiu les vostres dades bancàries amb cap persona desconeguda..

Frau per tarifes anticipades

Un frau de tarifes anticipades és un dels tipus més comuns d'estafes. Normalmentimplica prometre a les víctimes una gran part d'una gran suma de diners, a canvi d'un petit pagament inicial. La gent es queda atrapada fàcilmentEls hackers, ja que volen guanyar alguna cosa en poc temps. Si fa un pagament, hi ha possibilitats que el hacker desaparegui amb el vostrediners, i mai no obtindreu una resposta d'ells. Aquest frau generalment comença amb el hacker en contacte amb una persona a través del correu electrònic, les xarxes socialslloc web o WhatsApp. Si algú us demana que paguis per endavant, mai hauries de quedar atrapat per tals trucs, ja que ell o ella ha de ser un hacker.Les companyies i venedors respectables mai demanen als seus clients que paguen alguna cosa per endavant.

Frau de targetes de crèdit

Les persones als Estats Units i al Canadà han estat víctimes de la targeta de crèditestafes. Aquest tipus de frau sol implicar una targeta de pagament com ara una targeta de dèbit o targeta de crèdit com a font de la transacció. Els hackers poden preguntar-hoPodeu compartir els detalls de la vostra targeta de crèdit mitjançant enllaços de correu electrònic o de lloc web. És important que mantingueu la vostra informació segura i no la compartiuamb un tercer a Internet. Encara que les incidències de fraus amb targetes de crèdit es limiten a només un poc per cent, això pot resultar en un enormepèrdua financera ja que la transacció fraudulenta no es pot tornar a invertir. En els últims mesos, més del 20 per cent dels nord-americans han perdut un fort pesimport per culpa de fraus amb targetes de crèdit. Les persones del Regne Unit van perdre més de 500 milions de dòlars l'any anterior a causa d'aquest tipus d'estafa.

Si heu perdut la vostra targeta o s'ha robat, heu de consultar els vostres voltantsbranca del banc per bloquejar-la. Hi ha possibilitats que els pirates informàtics utilitzin la seva targeta de crèdit per transaccionar alguna cosa extraordinari.

November 28, 2017