Back to Question Center
0

Expert Semalt sobre l'eliminació del spam publicitari a Google Analytics

1 answers:

Si utilitzeu el compte de Google Analytics per al vostre lloc web, és possible que hagueu observat que hi ha molt trànsit procedent de copyrightclaims.org, get-free-social-traffic.com, flotant-share-buttons.com, oo-6 -oo.com, free-traffic.xyz i altres dominis similars que segueixen apareixent a les estadístiques - appraise my semi truck. Aquests llocs web sospitosos continuen enviant trànsit fals i es coneixen com spam de referència.

L'spam de referència té com a objectiu enganyar als administradors web i als bloggers a visitar els seus propis llocs i pàgines com a referents, generant ingressos per ells mateixos i millorant el rànquing dels seus llocs als resultats del motor de cerca .

Jack Miller, el Senior Customer Success Manager de Semalt , proporciona alguns problemes sorprenents al respecte.

Totes les referències falses amb propietats descrites a dalt es coneixen com referències fantasma. Com a empresari, haureu de saber diferenciar les referències falses del trànsit legítim perquè pugueu que els robots no puguin rastrejar el vostre lloc a Internet. Si els robots sense sentit segueixen rastrejant el lloc, les possibilitats són que el seu rànquing es veurà afectat i la seva traça quedarà al compte de Google Analytics durant tota la seva vida útil.

Com funciona el correu brossa i el correu brossa fantasma

?

En primer lloc, haureu d'avaluar quantes visites de pàgines obté i aquest informe està present al vostre compte de Google Analytics. Quan es carreguen les pàgines, el codi de seguiment envia sol·licituds a google-analytics.com/collect per recollir la informació sobre les vistes de la vostra pàgina. La referència del protocol de mesurament ens proporciona la informació precisa sobre el que està passant al vostre lloc.

Si un visitant real no visita el vostre lloc, el compte de Google Analytics no mostra resultats precisos i el percentatge de rebots sempre és del cent per cent. En aquestes circumstàncies, l'única informació que necessiteu saber és la vostra identificació de propietat, que és fàcil d'extreure incorporant el codi següent al vostre lloc web .

[eliminat]

(funció (i, s, o, g, r, a, m) {i ['GoogleAnalyticsObject'] = r; i [r] = i [r] || function {

(i [r] .q = i [r] .q || [])..push (arguments)}, i [r] .l = 1 * data nova ; a = s.createElement (o),

m = s.getElementByTagName (o) [0]; a.async = 1; a.src = g; m [eliminat] .insertAbans (a, m)

}) (finestra, document, 'script', '// www.google-analytics.com/analytics.js','ga') ;

ga ('crear', 'UA-XXXX-Y', 'auto');

ga ('enviar', 'pàgines vistes');

[eliminat]

Aquí tenim la llista de dominis que s'utilitzen com referències fantasma:

  • blackhatworth.com
  • hulfingtonpost.com
  • darodar.com
  • humanorightswatch.org
  • o-o-6-o-o-.com

Els efectes de l'spam de referència

L'spam de referència té un paper fonamental a la disminució de la precisió del vostre lloc i arruïna la seva reputació global a Internet. els administradors web sovint es preocupen per la qualitat del trànsit que reben els seus llocs web i Google Analytics es pot utilitzar per fer un seguiment del tipus de visualitzacions que les pàgines web fan cada dia.

Elimina l'spam de referència

És important eliminar la referència spam, i la recomanació més freqüent i generalitzada és crear filtres que utilitzin criteris basats en el camp Referència. Els filtres ajuden a eliminar el trànsit de baixa qualitat i molta gent recomana als bloggers que filtrin les seves dades en funció dels camps d'origen de la campanya.

Una altra forma d'eliminar el correu brossa de referències és utilitzar els filtres a la secció Nom d'amfitrió. També podeu bloquejar les IP dels visitants sospitosos durant tota la seva vida per evitar que visquin pàgines falses al vostre lloc. L'únic inconvenient d'aquesta tècnica és que filtrarà les vistes de pàgina vàlides també. Per exemple, si algú ha llegit el vostre article, la seva visualització també es marcarà com a correu brossa. Però si voleu evitar-ho, simplement heu de bloquejar les visualitzacions de pàgines amb hostnametranslate.googleusercontent.com .

Crítiques del personal de servei en línia de Mediglobus. Oferim un tractament hospitalari d'alta qualitat i un metge qualificat a l'estranger.

November 29, 2017