Back to Question Center
0

Expert Semalt sobre els fraus en línia - Què?, com

1 answers:

La prevalença del frau en línia augmenta. Avui, mentre visiteu aquest monitorNo puc dir qui és real i qui és un estafador. Ells (els dolents) han après a disfressar-se i negar a milers de personespau de la ment a través dels seus antics.

No obstant això, podeu protegir-vos - registration renewal ny. És fàcil: familiaritzar-se amb el comúfraus en línia. Jason Adler, l'expert de Semalt ,considera que això mantindrà la vostra informació confidencial, dades bancàries i diners segur.

Recordeu sempre que mai no envieu diners ni divulgueu les dades de la targeta de crèdit a ningú que ni coneixeu ni confieu.

Estafa romàntica

Els llocs web de cites han ajudat a milers a trobar amor. Malauradament, alguns elements dolentshan llançat cites en línia en el punt de mira equivocat. Aneu amb compte. L'estafa de cites s'ha manifestat en llocs de cites legals i en els creatsvellesa desprevinguda persones. Això és el que passa:

  • En un lloc web fals (que passa per un veritable), el defraudador us cobracrear un compte, connectar-se i comunicar-se als possibles amants / socis. Per evitar això, consulteu les ressenyes dels llocs de cites perquè sàpiga què ésbo i el que no.
  • En un lloc web legítim, l'estafador crea un compte. Es fingirEstigueu interessats en vosaltres, però en sentit real, no tenen res. Posaran un familiar malalt o una emergència per a la qual necessiten diners:una part de la qual us demanaria que iniciïn fitxers. En altres casos, us podrien estimar amb regals i, a continuació, us demanen els vostres detalls bancaris.amb la promesa d'enviar diners.

Concurs, loteria i sorteigs estafa

Això és molt el tipus més comú de correu electrònic i estafa en línia. Rebreu un correu electrònic o un correu electrònicmissatge al vostre compte de xarxes socials que us informa que heu guanyat un premi que podeu reclamar si paga o proporciona els detalls de la vostra targeta de crèdit.Intentaran esforçar-vos per convèncer-vos que és una obligació tributària o alguna cosa així..No us enganyeu. És una farsa. És una estafa. Si tuno va participar en cap loteria, sweepstake o caritat, llavors tingueu cura.

Estafes de correu brossa

Aquestes poblen la safata d'entrada. En aquesta estafa, una persona pot aparentar estar interessadaels seus productes / serveis, o pot ser una organització interessada a fer negocis amb vostè. Si demanen diners per ajudar-los a processarun pagament en el seu final, llavors podria estar en una sorpresa desagradable. De vegades, sol · liciten les vostres dades de crèdit encara que en aquest cas,que fessin ser el vostre banc o qualsevol organització que sovint interactuï amb ell. No feu clic a cap enllaç, tret que hàgiu cridat al bancper confirmar el mateix. A més d'això, podeu trobar-vos amb l'estafa de pagament per sobre en què un client afirma haver pagat per un servei.Li demanarien un reembossament.

Estafa d'ocupació

Un bon exemple seria l'exemple "treballar des de casa" que promet milersdòlars per poc treball. En altres casos, se li garanteix un bon treball amb una bonica remuneració. Tanmateix, hi ha una captura. Heu de pagar una tarifaassegureu-vos el treball. No perdeu els diners en una estafa.

Compra / venda estafa de subhastes

Amb la gent que canvia a compres i licitacions en línia, hi ha hagut una estafa:l'estafa de subhasta de compra / venda. Quan feu una oferta per un producte i no aconseguiu guanyar l'oferta, aneu al vostre negoci. A continuació, rep una trucada d'algúreclamant que l'adjudicatari s'hagi retrocedit, i ara heu guanyat l'oferta. Què volen? Fer negocis fora de la plataforma (lloc web). No ho faciss'atreveix a fer això. Estareu estafats dels vostres diners, i no obtindreu el preu (el que estiguin fent una oferta).

Scam criador

En aquest estafador en línia, un criador de gossos presenta els seus cadells que ell / ella ésvenda. Envien els documents de registre i moltes imatges. Per finalitzar el contracte, se us demanarà que pagueu la tarifa d'enviament que us faràes reemborsarà. Al final, pagareu diners i no obtindreu cap cadell. La seva línia també no respon.

November 28, 2017