Back to Question Center
0

Expert Semalt: Què és el virus troià i com erradicar-lo manualment?

1 answers:

Si sou un usuari normal de l'ordinador, és molt probable que tingueu en compte el virus de Troia i el seu impacte en el vostre dispositiu. És un virus que s'adjunta als programes i arxius que descarregueu des d'Internet. El tret més important d'aquest virus és que en el moment en què es troba en els seus arxius, inicia un procés de destruir-los en secret. Es presenta en forma d'una aplicació útil, però fa tot el contrari ja que afecta negativament la vostra computadora.

L'expert de Semalt Serveis Digitals, Ryan Johnson dóna una explicació precisa del que és el Virus de Troia, quines amenaces presenta i com es pot eradicar manualment de l'ordinador - i clear 30s tank replacement. Comencem.

Característiques del virus del cavall de Troia

La gran diferència entre el virus del cavall de Troia i un virus informàtic normal és que el primer no està dissenyat de manera que es propagui. Com a tal, el virus es descarrega com una càrrega útil o un fitxer infectat des de la web. Aquest virus té la capacitat de descarregar altres malware a l'ordinador, a més de robar informació d'ús final. L'equip té funcions de tallafocs que ajuden a combatre aquest virus, però l'antivirus no sempre és eficaç i implica que hi ha casos en què és possible que hàgiu d'eliminar manualment el virus.

Passos a adoptar per a la seva eliminació manual

Podeu seguir els passos següents per eliminar manualment el virus del cavall de Troia des de l'ordinador:

  • Identifica el troià: després d'identificar els fitxers afectats per aquest virus, es pot eliminar fàcilment. En la majoria dels casos, el sistema mostrarà un error DLL, que està enllaçat amb l'atac troià..
  • Desactiva la funció de restauració del sistema: oblidar aquest pas significa que l'ordinador restaurarà les dades que suprimiu.
  • Reinicieu l'ordinador: quan reinicieu l'ordinador, utilitzeu la tecla de funció 8 per ajudar-vos a iniciar-lo en mode segur.
  • Aneu a Elimina o Afegiu programes: localitzarà això a la secció del tauler de control i desinstal·lar les aplicacions infectades amb el virus de Troia.
  • Desfeu-vos de les extensions: netegeu la carpeta del sistema de Windows per assegurar-vos que esborreu tots els fitxers d'un programa.

Un cop hagueu completat els passos anteriors, reinicieu l'ordinador en mode normal.

Altres enfocaments per eliminar el virus són:

Una altra intervenció per desfer-se del cavall de Troia comporta manualment els passos que poden incloure:

  • Assegureu-vos que les carpetes amagades siguin visibles des de l'opció de la carpeta.
  • A continuació, reinicieu l'ordinador en mode segur.
  • A continuació, atureu tots els processos relacionats amb el virus de Troia.

Però, per garantir que aquests passos es completin, heu d'editar el registre del sistema.

Punts a recordar

Per assegurar-vos que heu mogut correctament les dades infectades del vostre registre, haureu de localitzar la informació a la vostra carpeta RUN.

A més, una vegada que localitzeu la carpeta, heu d'eliminar fitxers exe i dlls associats amb noms troians i, posteriorment, esborrar el valor. També heu de determinar quins, els programes comencen automàticament quan canvieu l'ordinador.

Bé, necessito ajuda

Eliminar el virus del virus de Troia manualment és un repte. Tanmateix, amb el programari antivirus actual, el virus es pot eliminar amb eficàcia. Plumbytes Anti-malware és el millor programari per eliminar el virus de Troia Horse i altres malware des de l'ordinador.

->
November 28, 2017