Back to Question Center
0

Expert Semalt d'Islamabad - Què són les aranyes i els robots del motor de cerca?

1 answers:

Les aranyes del motor de cerca també es coneixen com rastrejadors i robots. Aquests són programes petits i automatitzats que el motor de cerca utilitza per mantenir-se actualitzat amb el contingut de la World Wide Web. Les aranyes busquen contínuament pàgines web noves i recentment escrites. Michael Brown, el gestor d'èxit de clients de Semalt , assegura que les pàgines de resultats del motor de cerca són tan bones com la base de dades de la biblioteca.

Què són les aranyes, els robots i els rastrejadors web?

Google, Bing, Yahoo i altres empreses de motors de cerca utilitzen programes petits i automatitzats anomenats robots de cerca o aranyes o rastrejadors web - site de hospedagem gratis. Igual que veu la cantonada polsegosa de la vostra casa, els motors de cerca veuen els clústers de llocs web. Les aranyes rastregen tots els enllaços interconnectats, es mouen en silenci, no distribueixen res i visiten tots els racons de la web d'aranyes. No podem deixar de banda el fet que les aranyes tenen habilitats mínimes i bàsiques, el que significa que estan restringides en les seves funcions..Funcionen igual que el vostre navegador web d'escriptori i llegeixen els codis de text HTML de les pàgines web. A més, les aranyes no poden veure les imatges gif i jpg i utilitzar codis JavaScript específics per dur a terme les seves tasques. D'altra banda, els rastrejadors web o robots invoquen les funcions de la interfície, com ara introduir les contrasenyes i fer clic als botons de luxe que pugui tenir al vostre bloc o lloc web. Alguns llocs famosos i d'alta classificació utilitzen pàgines generades dinàmicament dins de les seves URL, i la majoria de les pàgines de contingut animades i multimèdia no són vistes per les aranyes i els robots que intenten catalogar les pàgines web .

Com funcionen les aranyes del motor de cerca?

Si voleu comprendre com funcionen les aranyes del motor de cerca, haureu de pensar-les com a robots de cerca de dades automatitzats. Ja us hem dit que les aranyes viatgen per Internet per trobar enllaços i pàgines web noves i actualitzades. Quan envieu el vostre contingut als motors de cerca, se us agregarà a la llista d'aranyes i visitaran el vostre contingut per confirmar la seva qualitat. Les vostres pàgines web es trobaran fins i tot quan no l'enviïs perquè les aranyes poden trobar les vostres pàgines enllaçades des d'altres llocs. Sens dubte, realitzen diverses funcions importants, i és obligatori tornar a construir la biblioteca d'enllaços d'altres llocs famosos al vostre lloc web .

Amb quina freqüència els robots i les aranyes visiten les vostres pàgines web?

Tots els motors de cerca tenen la seva base de dades específica, de manera que la freqüència de visites varia d'un motor de cerca a l'altre. El creixement massiu de llocs web i blocs únics i nous ha disminuït enormement el procés, però no hauria de preocupar-se perquè les aranyes del motor de cerca són els incansables drones en les seves missions. Definitivament trobaran el vostre lloc web i el seu contingut des del seu propi enllaç o des dels enllaços a altres llocs. Una vegada que el vostre lloc s'afegeixi a la base de dades de la biblioteca, els robots i les aranyes ho visitaran contínuament per veure si el contingut s'actualitza o no. Tots els administradors web i els bloggers han de saber quines pàgines web han visitat les aranyes del motor de cerca. Per això, hauríeu de consultar els informes de registre del servidor al compte de Google Analytics.

November 29, 2017