Back to Question Center
0

Expert Semalt d'Islamabad explica què és el bloquejador de correu brossa

1 answers:

Un bloquejador de correu brossa és una eina efectiva per tractar correus electrònics no desitjats. Aquest programa anti-spam és diferent dels programes de filtre de correu brossa que s'utilitzen habitualment i bloqueja la major part del correu brossa en qüestió de segons. Amb un bloquejador de correu brossa, podeu evitar fàcilment rebre correus electrònics inútils i de correu brossa - wohnung zurich kaufen. El bloquejador de correu no desitjat evita que el 85% dels correus electrònics no desitjats arribin a la safata d'entrada, inclosos els virus i missatges sense sentit. Alguns bloquejadors d'spam poden fins i tot eliminar el 99% del correu brossa en qüestió de segons.

Sohail Sadiq, un expert líder de Semalt , explica aquí com funcionen els bloquejadors d'spam

.

El programari i les eines de blocs de correu brossa funcionen a través dels comptes de correu del servidor de correu, inspeccionant els comptes dels correus electrònics de correu brossa. Els bloquejadors de correu brossa eliminen virus i correus electrònics sospitosos i us ajuden a desfer-vos de les imatges i del contingut per a adults. A més, els missatges que es consideren insegurs són fàcilment en quarantena, inclosos butlletins massius i correus electrònics promocionals. Es prenen accions immediates eliminant els correus electrònics, i aquestes accions s'emmagatzemen per crear regles de filtratge adaptatiu.

Quines característiques hauria de buscar en un bloquejador de correu brossa?

Quan es tracta de seleccionar els bloquejadors d'spam, sempre ha de buscar el programa que sigui més compatible amb el vostre servei de correu electrònic que un altre programari similar. A més, cal tenir en compte factors com la facilitat d'instal·lació, els nivells d'obstrucció proporcionats i els costos dels programes de bloqueig d'spam..

La diferència entre un filtre de correu brossa i un bloquejador de correu brossa

Un filtre d'spam pot organitzar missatges marcats com a correu brossa en carpetes específiques, mentre que un bloquejador de correu brossa us pot impedir rebre missatges i imatges inútils. Això vol dir que no necessiteu passar temps per esborrar el correu electrònic sospitós, ja que s'eliminen automàticament amb els bloquejadors de correu brossa. Per aquest motiu, els administradors web i els empresaris solen preferir que no vulguin fer front als spammers .

Avantatges de la instal·lació d'un bloquejador de correu brossa

Un bloqueig de correu brossa és fàcil d'instal·lar i no necessiteu canviar la configuració una i una altra. A més, us permet mantenir les adreces electròniques existents guardades de forma permanent. A mesura que elimina el correu brossa, el bloquejador de correu brossa estalvia temps i impedeix fer front a correus electrònics no desitjats. També podeu reduir els riscos de virus i aconseguir l'èxit com a empresari.

Quin és el preu d'un bloqueig de correu brossa?

Els bloquejadors de correu brossa requereixen en general taxes mensuals. El cost depèn del nivell de protecció, les seves característiques i propietats. De mitjana, un bloquejador de correu brossa us costarà alguna cosa de $ 3.00 a $ 25 al mes. Moltes cases de programari ofereixen proves gratuïtes per permetre als usuaris descarregar bloquejadors de correu brossa lliures amb funcions i opcions limitades. Podeu utilitzar un bloquejador de correu brossa gratuït durant quinze a trenta dies, després del qual haurà de pagar una tarifa.

Què buscar en un bloquejador de correu brossa?

Els millors bloquejadors d'spam són personalitzables pels usuaris. Una de les seves característiques principals és la possibilitat d'evitar i bloquejar correus electrònics de correu brossa. Si heu triat un bloquejador de correu brossa que promet bloquejar els correus electrònics no desitjats, heu pres la decisió correcta. Assegureu-vos que compleix els requisits i s'adapti a les aplicacions i serveis que utilitza.

November 29, 2017