Back to Question Center
0

Expert Semalt: Com lluitar contra atacs cibernètics maliciosos

1 answers:

Al segle XXI, s'ha demostrat la seguretat de llocs web i aplicacions webser una de les principals preocupacions en el món digital. Totes les empreses dedicades a fer negocis utilitzant tecnologia són vulnerables a aquest repte.Algunes empreses ja són víctimes d'atacs cibernètics, mentre que altres continuen operant en plataformes en línia cada vegada més perillosesdels pirates informàtics.

Frank Abagnale, el Senior Customer Success Manager de Semalt Serveis Digitals té per objecte alertar els negocis d'Internet sobre com prevenir els atacs amb Cyber ​​de les seves aplicacions web o llocs web. Addicionalment,També es destaquen els suggeriments importants que una empresa pot executar per millorar les seves mesures de seguretat. En aquest sentit, és primordialper comprendre que fins i tot les empreses més grans i establertes poden veure's afectades pel pirateig - logiciel planning personnel restaurant. Per exemple, Zamota va ser hackeat a principis d'aquest any,i la informació confidencial i la base de dades dels usuaris eren usades de forma incorrecta per part d'hackers. Llavors, com podeu protegir el vostre lloc web contra els atacs cibernètics?

Per començar, utilitzeu aplicacions i programari actualitzats. Gairebé tots els propietaris de llocs web tenenescoltem sobre Magento, Joomla i WordPress que tenen opcions d'actualització que requereixen un clic d'un botó per descarregar o instal·lar l'últimplugins i versions. En aquest sentit, els desenvolupadors i usuaris de llocs web són advertits contra l'elecció de plugins de baix nivell, ja que els atacants poden fer-hoels han creat deliberadament amb l'objectiu de piratejar llocs web. Les comunitats CMS (Content Management Systems) com WP (WordPress) iActualment, Magento ha treballat implacablement per assegurar llocs. D'altra banda, aquestes plataformes segueixen publicant regularment els pegats de seguretatllocs web més robustos per a la seguretat en línia..Una de les àrees més vulnerables és la gestió d'amfitrions. No obstant això, es recomana als negocis en líniautilitzeu la solució d'allotjament gestionat. L'empresa d'allotjament s'encarrega de les actualitzacions de seguretat durant l'ús del paquet. Així, les empreses poden semprequedar-vos segur del pirateig.

La protecció contra contrasenyes i l'alerta són el segon pas de seguretat per als llocs web. En líniaels usuaris han de crear i mantenir contrasenyes fortes formades per caràcters especials, alfabets i números per tal que ningú no pugui trencar-les fàcilment.A la mateixa nota, els propietaris dels llocs i els usuaris poden instal·lar alguns productes associats a Google que eviten el robatori de contrasenyes d'altres en líniaaplicacions web o llocs web. Per exemple, el navegador Chrome proporciona una extensió anomenada "Alerta de contrasenya", que es pot descarregar iinstal·lat lliurement en gairebé totes les màquines.

En tercer lloc, executeu eines al lloc que impedeixin DDoS (Distributed Denial of Service).DDoS és una tendència emergent per als atacants i els spammers a enviar trànsit fals en un lloc web determinat, per tant, el seu contingut no està disponible.La gran quantitat de trànsit que fa que un lloc no estigui disponible s'enviï des de múltiples fonts. En essència, és un risc potencial per a tots els sistemesa nivell mundial que estan infectats i compromesos amb troians i atacants que s'adrecen a un sistema a la vegada. Google té un producte anomenat GoogleProjecte Shield per protegir els llocs web nous dels atacs maliciosos de DDoS. El servei està disponible per a ús gratuït per petites redaccions en línia,nous llocs i periodistes independents.

Finalment, utilitzeu un servidor dedicat d'allotjament web. Un servidor dedicat és més segurque el servidor d'allotjament web compartit amb diversos llocs a la vegada. Impedeix que un propietari del lloc dels atacants maliciosos que usen vulnerabilitats deun lloc per piratejar altres llocs web allotjats al servidor. Penseu en la possibilitat d'utilitzar els serveis d'allotjament web que ofereixen firewalls per a aplicacions webservidors d'allotjament.

November 28, 2017