Back to Question Center
0

Expert en Semalt: Hoe Leidt U Door Adverteren Op Facebook

1 answers:

Per tenir èxit en línia, necessiteu trànsit i un trànsit de qualitat per a aquest assumpte. Els visitants que fan clic al vostre enllaç i continuen fent la compra o premeu el botó CTA. Search Engine Optimization (SEO) junts amb Social Media Marketing (SMM) busca solucionar quantitativament aquest trencaclosques per a emprenedors que volen tenir èxit en línia. Gran moment les empreses han pogut fer molta sort a través d'aquest mètode per augmentar les vendes en línia.

Igor Gamanenko, el gerent d'èxit de clients de Semalt , revela el secret de com utilitzar anuncis de Facebook per fer que el vostre negoci en línia prosperi.

Per obtenir la conversió del trànsit, necessiteu clients potencials. Facebook pot ser un canal de mitjans socialsajudeu al vostre negoci a incitar els clients a disposició i disposició del món. No obstant això, les persones que engeguen llocs web de comerç electrònic poden pregunto com fer-ho a Facebook. Diverses raons per les quals Facebook pot ajudar a la seva campanya de màrqueting en línia amb Facebook inclouen:

  • 1. Anuncis a Facebook. Els anuncis en Facebook són una forma determinada d'arribar a molts persones dins de les vostres seleccions de nínxol. En primer lloc, són possibles anuncis orientats, on els anuncis es dirigeixen directament als usuaris el nínxol que seleccioneu. Aquesta comercialització es pot fer a mida utilitzant els filtres proporcionats, com ara dades demogràfiques, etc. També, aixòés possible copiar els seguidors mitjançant anuncis de Facebook i crear la següent llista de moltes altres persones en regions geogràfiques específiques.
  • 2. Publicació de continguts. SEO es tracta de paraules clau i contingut. A Facebook,hi ha moltes maneres de publicar contingut de tal manera que augmenta el rànquing del vostre lloc web. El més important és que ho fael lloc web genera clients potencials que podrien ser futurs clients. A més, es poden carregar fotografies i vídeos, que es consideren parts de contingut.A l'actualització de gener de 2017, Google va anunciar que l'experiència i el contingut de l'usuari són una de les maneres en què els llocs web es classificaran.
  • 3. Compartir Facebook té l'opció de compartir contingut. Contingut compartit es compta com a enllaços de retorn de qualitat dels algorismes de motors de cerca que ajuden a classificar els llocs web. A través de l'intercanvi de continguts, el vostre comerç electrònicLes pàgines web obtenen autoritat perquè la rellevància del contingut es fa exitosa, millorant els factors de SEO a Facebook. També podeu obtenir la qualitat clients potencials que converteixen com a clients reals.
  • 4. Incloent un botó de crida a l'acció. A Facebook, és possibleincloeu un botó CTA a la pàgina de fans del producte o lloc web que promocioneu. Per exemple, una manera de fer-ho és utilitzar la funciód'afegir un botó. A partir d'aquest menú, podeu afegir molts botons com comprar ara, comprar, subscriure's i molts altres botons. Aquest botó CTA pot convida a una persona interessada a donar correu electrònic o altra informació personal, per tant, ajudar a generar clients potencials des de la vostra llista de correu electrònic.

Conclusió

Generar clients potencials per al vostre negoci en línia és imprescindible si voleu tenir èxit en línia.En moltes campanyes de màrqueting en línia exitoses, el màrqueting de SEO i Social Media té un paper fonamental per establir una marca robusta en líniapresència. Com a resultat, Facebook és una valuosa eina de màrqueting per utilitzar. Facebook té moltes funcions que us poden ajudar a arribar a moltes personesallà que tingui interès en la promoció de la vostra campanya. Amb aquesta pauta, podeu equipar-vos amb la vostra campanya de màrquetingFuncions de Facebook i veure-ho complir els vostres objectius Source .

November 28, 2017