Back to Question Center
0

Estigui protegit amb Semalt: Com funciona el frau a Internet

1 answers:

Hi ha diverses formes en què es produeix el frau a la web. Els valors iLa Comissió d'Intercanvi destaca diversos tipus de frau a Internet al seu lloc web. Lisa Mitchell, Gerent d 'Èxit del Client de Semalt ,ha discutit en breu alguns dels que us protegeixen dels atacs en línia.

Ofertes d'inversió

És un procés en el qual els corredors de valors legítims contacten amb clients a través del telèfonconvèncer-los a invertir en un estoc específic. També ha atret als estafadors que utilitzen butlletins informatius periòdics als inversors amb l'únic propòsitde robatori

Règims comuns

Es tracta d'enviar correus electrònics a persones aleatòries que suggereixen que podeu obtenirbeneficis massius amb una entrada molt mínima. El més famós és el frau de Nigèria on un correu electrònic que suposadament és d'algú que estigui en dificultats requereixla vostra ajuda per connectar alguns fons al vostre compte - pc for rent. L'estafador suggereix utilitzar el vostre compte bancari per transferir els diners, que en sentit real,el seu objectiu és defraudar-vos de les taxes i els impostos de cablejat. Si cau en la seva trampa, perdreu tots els fons avançats.

Assessorament sobre inversions

Això passa per un esforç conjunt d'escriptors i inversions de butlletins en líniaempreses. Les empreses d'inversió paguen a aquests escriptors perquè puguin escriure informació que afavoreixi invertir en una empresa particular.A més, no revelen que se'ls paga per la seva recomanació. Això constitueix una informació parcial que pot ser un inversor potencialse suposa que no és imparcial a l'hora de prendre decisions d'inversió.

Fraus de subhasta

Això implica botigues de mercaderies en línia. En general, es presenta de quatre maneres.En primer lloc, el venedor pren tots els diners dels compradors, però mai lliura la mercaderia en absolut. La segona forma és on el venedor dóna un producteel valor és inferior al anunciat. En aquest cas, dóna informació incorrecta sobre un producte amb l'objectiu d'atraure més compradors. Elel client acaba pagant més. La tercera manera implica mentir sobre el termini de lliurament. El venedor lliura més tard del que s'indica. Finalment, ael venedor no pot donar a conèixer informació crítica que afectaria la decisió d'un comprador.

La Comissió Federal de Comerç i el frau de subhasta

Això inclou venedors entremaliats que fan ofertes a un producte del venedorimpulsar el preu, fer una oferta alta per expulsar altres licitadors i després retirar les ofertes per obtenir el producte a un preu més baix i, finalment, mentirals clients que poden obtenir productes publicitats en llocs legítims a un preu més baix fora de la plataforma. Quan segueixen els autors,acaben sent conned.

Robatori d'identitat

Les dades de la víctima s'utilitzen per obtenir coses importants com conduirllicències i targetes de crèdit. Tots els crèdits obtinguts són pagats posteriorment per la víctima i els delictes de trànsit comesos es registren a la víctimahistòria La víctima solament sap quan se'ls recorda que són aturats de pagar les seves multes.

Phishing

L'atacant convenç a la víctima d'oferir informació personal confidencialal pretendre ser una entitat legítima que conegui la víctima, per exemple, un banc.

Cyber ​​Stalking

Això implica amenaçar electrònicament a un individu. Es pot fera través de l'ús de correus electrònics, Internet o altres mitjans electrònics.

November 28, 2017