Back to Question Center
0

Estafes i seguretat - Be Crime Smart With Semalt

1 answers:

Internet està plena de persones diferents amb moltes intencions. La quantitat de persones fixadesllocs web comercials i blocs, altres continuen invertint el seu temps en la presa de mètodes per dur a terme els seus actes il·lícits. Quan fem webs,ens centrem en la nostra prestació de serveis, així com en l'experiència que un usuari considera que està utilitzant el vostre lloc. La majoria de les característiques de desenvolupament webimpliquen màrqueting a Internet i funcions de disseny, com Search Engine Optimization (SEO), desenvolupament d'UX i desenvolupament de contingutsestructures com el desenvolupament web.

Les eines que utilitzen els pirates informàtics estan avançant, i es mantenen cada vegada millordes de les versions anteriors a mesura que passa el temps. És important mantenir-se al corrent dels mètodes que utilitzen els hackers i altres tècniques que permetenel camp del pirateig i la seguretat de l'ús d'Internet - replica diamond watches for sale. La majoria dels fraus web giren al voltant dels treballs dels pirates informàticsi estafadors.

És fonamental aprendre alguns d'aquests atacs i mantenir-los a salvo.

Jason Adler, el gerent d'èxit de clients de Semalt ,s'elabora sobre els típics atacs de fraus a Internet.

Estafa

Aquest delicte consisteix a enviar missatges i correus electrònics la intenció dels quals no està bé.Els estafadors utilitzen tècniques com ara atacs de phishing o bait-and-switch. En altres casos, els estafadors utilitzen enllaços potencialment nociuso utilitzeu virus. Poden enviar arxius adjunts que continguin troians. En obrir-los, poden infectar el vostre navegador i robar-ne moltes contrasenyes d'usuarii altra informació personal. És important utilitzar filtres avançats d'spam, així com utilitzar un proveïdor de correu electrònic segur..Assegureu-vos que les vostres contrasenyessón forts i els connectors estan actualitzats.

Injecció de SQL

Aquest tipus d'atac utilitza la possibilitat d'obtenir llocs web amb codificacions baixes. AlgunsEls llocs web amb codi PHP tenen una vulnerabilitat SQL. Algunes de les bases de dades es poden accedir remotament utilitzant aquest mètode de pirateig. D'altra banda, SQLLa injecció pot permetre a un hacker llegir tota la informació present en un servidor en columnes i files. Aquest exploit pot fer que un lloc web sigui vulnerable.Algunes de les dades que es poden filtrar d'aquesta manera inclouen la informació de la targeta de crèdit.

Cross Scripting del lloc (XSS)

Aquest atac executa alguns dels fraus més difosos d'Internet. XSS utilitza elcamps de text per executar scripts en un lloc web diferent. A diferència dels atacs de botnet, XSS obté accés a una base de dades que fa l'experiència de navegació completafrenètic. Els hackers poden robar la informació de la targeta de crèdit a través de XSS. En altres casos, les persones poden comprometre la seguretat d'un lloc web a través del pirateigho. A més, els esforços de SEO no poden donar fruits en un lloc que els motors de cerca consideren insegurs.

Conclusió

Internet està ple de molts problemes i problemes. D'altra banda, hi ha diferènciesintencions i motius darrere de la majoria d'usuaris d'Internet. La majoria de la creació de llocs web es produeixen sense cap tipus de pirateria i fraus a Internet. Com a resultat, elL'ajustament de les funcions del lloc web se centra en fer que la prestació del servei així com l'eficiència de comprar bé el lloc. No obstant això, hi hamesures mínimes per evitar hackers. Podeu mantenir-vos allunyats dels fraus a Internet usant alguns dels consells d'aquesta pauta. A més, pots fer-horestaurar la seguretat de la vostra experiència de navegació, així com altres factors que afecten la seguretat dels seus clients.

November 28, 2017