Back to Question Center
0

Els experts de Semalt destaquen els tipus de fraus a Internet i les maneres d'evitar-los

1 answers:

Internet és un gran recurs per a tothom. Molts empresaris estan ocupant el llocLa plataforma de comerç electrònic com a nou mètode de màrqueting. Amb la web, hi ha possibilitats i oportunitats il·limitades per a qualsevol inici. Les grans empreses tenenva aprofitar aquesta oportunitat i va fer molts llocs web. Les tècniques de màrqueting, com ara l'optimització de motor de cerca, ajuden a iniciar qualsevol inici en líniai prendre forma - شركه عوازل. Les persones i les empreses poden adonar-se de beneficis adequats dels milions de clients interns que ofereix.

No obstant això, com la gent pensa en configurar llocs web, criminals cibernètics com ara hackers iEls estafadors executen diferents tipus de fraus a Internet en línia. Com a resultat, tothom ha de tenir cura d'aquest tipus de delictes. Es pot treureamb ells quantitats massives de fons, a més de cometre altres crims no desitjats en línia.

Andrew Dyhan, l'expert de Semalt Serveis digitals, ha adaptat alguns tipus de fraus a Internet que poden afrontar-vos i les formes que podeu utilitzar per evitar-los.

1. Frau amb targeta de crèdit

Molts pirates informàtics dirigeixen llocs web comercials i altres plataformes en línia per a targetes de crèdit.Robar targetes de crèdit pot donar accés als pirates informàtics a milions de dòlars de clients. A més, venen les targetes de crèdit robades en línia a la xarxa foscamercats com Outlaw. És important tenir cura dels mètodes de pirateig com ara la Injecció de SQL, així com altres maneres en què els estafadors comprometenseguretat de transaccions en línia..A més, és essencial sensibilitzar els vostres clients sobre els mètodes que aquests criminals fan servir per robar targetesi mantenir les targetes de crèdit a salvo. A més, poseu la informació de la targeta només en llocs confiables.

2. Estafes i correus electrònics

Els correus electrònics proporcionen un canal segur per fer que els estafadors arribin als seus objectius. En altresen casos, poden executar spams massius que permeten als estafadors fer que les persones perdin milers de dòlars en línia. Heu d'evitar missatges de correu electrònic que vinguinde fonts no verificades. En altres casos, podeu utilitzar alguns filtres avançats de correu brossa presents en alguns dels sistemes de correu electrònic segur. Aquestes mesures senzillespot protegir el vostre negoci de comerç electrònic a partir dels efectes dels fraus a Internet i altres tipus d'atacs. Vostè ha de mantenir el seu lloc web lliure d'aquestsaixí com altres tipus d'atacs.

3. El phishing

Aquest tipus de frau a Internet implica fer-ne un per donar informacióuna pàgina falsa. La majoria dels atacs brossa contenen pàgines de pesca i altres tipus d'enllaços potencialment nocius. En altres casos,els spammers poden posar fitxers adjunts que contenen troians en un correu electrònic. Aquest virus pot realitzar nombrosos efectes a l'ordinador objectiu, com ara el navegadorhacking. També poden utilitzar tècniques de pesca per dirigir persones a falses pàgines de pagament, que poden robar informació de la targeta de crèdit d'altres delictes.

Conclusió

Hi ha tot tipus d'individus en línia. Com que les persones fan tot tipus de beneficisstartups en línia, altres persones amb intencions il·legals estan fent mètodes per executar els seus delictes. Per exemple, les persones mantenen les seves possibilitats d'ajudard'altres amb llocs web comercials. D'altra banda, els hackers poden piratejar i treure fons dels clients, així com reduir el lloc. AixòLa guia us pot ajudar a evitar els fraus a Internet que us poden afrontar, com ara blanqueig de diners. La seguretat del vostre lloc web i del vostre clientes troba a les teves mans.

November 28, 2017