Back to Question Center
0

Duplicats o no duplicats? - Expert de Semalt, Natalia Khachaturyan sap la resposta correcta!

1 answers:

El contingut duplicat ha generat confusió entre els experts de SEO durant un període prolongat. Sembla que s'ha d'eliminar el programari SEO, d'una altra manera podria provocar que el vostre lloc sigui eliminat del rànquing. Tot i que el contingut duplicat ve amb una multa, hi ha una manera en què Google utilitza un algorisme de classificació per garantir que el material duplicat no afecti les altres pàgines del vostre lloc.

L'estratègia de contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan, explica que Google no classifica el contingut duplicat sempre que hi hagi una altra pàgina amb el contingut similar que és més popular al lloc. Si el vostre lloc web té diverses pàgines amb el mateix contingut, Google tindrà dificultats tractant de triar la versió correcta. Només mostrarà una versió del contingut als resultats de la cerca i les altres versions estan ocults - logiciel calypso. Molts experts de SEO consideren això com una multa. Tres coses succeeixen en aquest escenari:

  • Google no classifica la pàgina;
  • El pes d'aquesta pàgina és insignificant
  • El lloc es marcarà com una font fiable de qualitat i contingut únic;

Això dóna als administradors un motiu per sentir-se com una pena, però és vital saber que no tots els motors de cerca han de fer front. Hi ha nombroses estratègies que s'utilitzen en contingut duplicat, però no tots són del millor interès dels usuaris i cercadors del lloc web.

Hi ha hagut moltes xarxes que utilitzen els llocs web específicament per duplicar el contingut amb l'esperança que això pugui capturar el trànsit de cerca. No volen afegir cap valor al lloc i, en general, no aporten cap valor. Cal que tingueu en compte la massa del contingut per elaborar un pla per saber on va sortir el motor de cerca. Hi ha nombrosos tipus de contingut duplicat que inclouen:

Pàgines copiades

Com a propietari del lloc, podeu trobar un contingut valuós en un altre lloc web..Després de llegir el contingut, creieu que voleu que el compartiu al vostre lloc. Tanmateix, aquesta no és una bona idea, ja que aquest no és el vostre contingut original i serà poc valorat. En última instància, aquesta pràctica pot conduir a una disminució general de la puntuació de domini del vostre lloc web .

La millor manera de solucionar aquest problema és utilitzar una etiqueta canònica de domini diferent. Afegiu-lo per mostrar que el contingut original es troba en un lloc web diferent. Els motors de cerca sabran que el contingut s'ha copiat i està intencionadament al vostre lloc.

Heu d'adonar-vos que, en aquest cas, tot el pes de l'enllaç anirà a la font del contingut. D'aquesta manera, si utilitzeu molts enllaços, conservareu un petit percentatge del pes. Si la gent els encanta el contingut, la quantitat de vegades que visiteu el lloc podria excedir la disminució del rànquing de la pàgina.

Informació de producte duplicada

Prengui una situació en què posseeixi una empresa que obtingui productes de diferents fabricants. Haureu d'obtenir informació com ara descripcions, especificacions i imatges per posar-les al vostre lloc. Proporcionarà la informació exacta que indiqui el fabricant.

Com solucionar-ho: haureu d'apartar el vostre lloc web. Haureu de tornar a escriure les descripcions i publicar fotos úniques per al vostre producte, que podeu obtenir d'altres llocs, com ara ressenyes de productes.

Desavantatge: l'estratègia pot portar molt de temps, ja que s'ha de recollir informació útil per descriure el producte.

Llistes de productes de diverses pàgines

Això implica la generació d'URL o si el vostre lloc té moltes pàgines que descriuen els productes bàsics similars.

Com corregir el problema: per exemple, si es tracta de cinc elements i genera una nova URL cada vegada que ordena l'element probablement per mida i preu en comptes d'ordre alfabètic, tindrà menys pàgines amb el mateix contingut en diferents URL .

El contingut duplicat pot ser estressant. Si coneixeu el problema amb la suficient antelació, us ajudarà a resoldre-lo abans que afecti el vostre rànquing. Podreu trobar plans sobre com garantir que el pas del pes mitjançant la duplicació no tingui un impacte significatiu en el vostre rànquing. Les solucions a aquests problemes poden trigar molt, però valen la pena, ja que ajuden a generar un ROI elevat amb cada visita al vostre lloc web .

November 29, 2017