Back to Question Center
0

DDoS Attack - Semalt Expert explica com protegir el vostre servidor

1 answers:

La seguretat web s'ha convertit en un tema crític per als administradors web en els últims anys. Això és deguta l'amenaça d'atacs de pirateig perpetrats per criminals cibernètics. Una de les principals preocupacions de cada webmaster és la Denegació de servei distribuïda(DDoS).

El gerent d'èxit del client de Semalt ,Andrew Dyhan, dóna una idea de l'essència de l'atac DDoS per ajudar-vos a deixar que els hackers frenin un servidor.

DDoS és una forma comuna d'atac als webmasters. Al nivell més bàsic, l'atacestà orientat a frenar el vostre lloc, però té el potencial de bloquejar el vostre lloc i fer-ho inaccessible als visitants - glass food storage containers wholesale.

En el cas d'atacs DDoS contra una aplicació web, el programari obtésobrecarregats pels hackers. Com a resultat, l'aplicació no pot servir les pàgines web necessàries correctament.

Per empènyer un servidor que executa una aplicació per bloquejar-se, un atac DDoS objectiu el següent:

  • Espai del disc dur
  • Memòria del servidor
  • Espai de base de dades
  • Ús de la CPU
  • Sistema d'aplicació d'excepcions d'aplicació
  • Ample de banda de la xarxa
  • Piscina de connexió de base de dades

Els atacs DDoS contra aplicacions web inclouen:

1. S'està instal·lant la connexió a la base de dades de l'aplicació creant consultes intensives en CPU.

2. Interrompre el servei a una persona o sistema, inclòs el bloqueig d'un usuariaccedir al lloc mitjançant intents d'inici de sessió no vàlids que generen la suspensió del compte..

3. Inundar aplicacions web en un esforç per evitar que el trànsit normal arribi al lloc.

Els atacs DDoS s'han convertit en el mètode d'elecció dels pirates informàtics perquè són gairebéimpossible de protegir contra, barat d'executar i afectar a molts usuaris. La majoria de les vegades, tota la necessitat d'un hacker professional és suficienti un objectiu vulnerable per treure un lloc fora de línia.

Com funcionen aquests atacs?

Els atacs DDoS comencen amb un únic hacker o diversos hackers que configuren una sèrie desistemes bot. El pirata informàtic controla els robots individuals per conduir el trànsit a un lloc en particular de manera constant i simultània que normalment es posapressió en el servidor del lloc.

Si els sistemes bot tenen una gran xarxa, la pressió sobre el servidor pot portar lalloc cap avall. Encara que aquests atacs no exposen necessàriament la informació personal en comparació amb altres tècniques de pirateria, encara tenen una negativaefecte en empreses que confien molt en lectors i vendes en línia. Els atacs DDoS poden costar més de $ 500,000 a una empresa.

Aquests atacs tenen el potencial de danyar la reputació d'una marca i donar-losla impressió equivocada als usuaris. Quan són comesos per rivals empresarials, donen als seus competidors un avantatge que els permet establir una posició més forta,marca de negoci respectable en comparació amb la vostra marca aparentment poc fiable. En alguns casos, els delinqüents cibernètics amenacen que els webmasters continueninterrompre els serveis fins que rebi una quantitat específica de diners.

A més, les dades obtingudes d'un atac DDoS poden ser utilitzades pels pirates informàtics per atacarel lloc web en el futur. Normalment, els atacs de seguiment són simplement oportunistes i es produeixen quan els atacants s'adonen que el lloc és molt vulnerablela qual cosa el converteix en un blanc fàcil per a atacs més complexos en el futur.

Tot i que els atacs DDoS són difícils d'evitar, es poden administrar mitjançant el SiteLock'ssistema de seguretat. Les solucions que es troben al sistema de seguretat de SiteLock són capaços d'identificar i mantenir el trànsit innecessari generat perEls robots arriben al vostre lloc sense interferir amb el trànsit normal.

El sistema de seguretat de SiteLock protegeix les empreses d'una gran varietat de programes maliciososatacs que inclouen tipus sofisticats d'atacs DDoS utilitzant la Protecció d'Aplicacions Web, la protecció de DNS i Infraestructura que són les que mésaspectes importants de la protecció DDoS.

November 28, 2017