Back to Question Center
0

Consells sobre SEO de Semalt per a empreses orientades a diverses ubicacions físiques

1 answers:

El concepte SEO local és molt senzill. Seure i formular una estratègiaassocieu la vostra marca amb una ubicació geogràfica específica (normalment una ciutat o regió) perquè aparegui (la vostra marca) a les cerques locals.Per exemple, si teniu un negoci de bugaderia a Texas, el lloc web de SEO garanteix que qualsevol persona que busqui serveis de bugaderia a dins o a propTexas et troba. El procés pot ser complex però el concepte és fàcil d'entendre.

Les coses es fan una mica complicades quan el vostre negoci té més presènciad'una ubicació. Atès que no podeu enllaçar la vostra estratègia de SEO a una ubicació, què heu de fer? Anrew Dyhan, l'èxit del clientGerent de Semalt comparteix els consells que ajudaran a la vostra marca a obtenir més visibilitat a través de la SEO local. Tingueu en compte que aquests consells estan destinatsempreses amb múltiples ubicacions.

Només s'ha de fer un domini per a totes les ubicacions

Fer un punt de tenir totes les ubicacions allotjades en un únic domini.És possible que tingueu la temptació de crear un lloc web per a cadascuna de les ubicacions del vostre servei, però això no és bo. Heus aquí per què: crear diversos llocs webdificulta el vostre esforç per crear una autoritat de domini important. En lloc d'un domini dominant, tindreu diversos llocs web de baixa autoritat.Torneu a l'exemple del negoci de bugaderia: concentreu-vos en un sol domini (com laundryservice.com) en comptes de ftworthlaundryservice.com,houstonlaundryservice.com i dallaslaundryservice..com

Assigneu una pàgina web per a cada ubicació del servei

Tant com totes les ubicacions del vostre servei estan allotjades en un únic domini,cal assignar una pàgina web per a cadascun d'ells. La millor manera de fer-ho seria dissenyar una pestanya "Ubicacions" al capçalerallista'ls aquí. Assegureu-vos d'incloure l'adreça, les dades de contacte i les hores de treball. D'aquesta manera, Google i altres motors de cerca poden fer-holocalitzar i associar la informació rellevant a cada establiment.

Netegeu les vostres cites locals

Només perquè tot es veu bé al vostre lloc web no vol dirtot és bo a la web. Els llocs web de ressenyes locals, com ara Yelp, us mostraran les ubicacions del vostre servei amb perfils individuals, de manera que corresponPer reclamar i comprovar que la informació indicada és correcta. No es pot permetre fins i tot una sola discrepància ja que aquest encanteri fa mal al vostre compteEstratègia SEO. Hi ha eines que podeu utilitzar per netejar aquestes cites.

Utilitzeu contingut específic per a cada ubicació del servei

Aquí no hi ha accés directe. Si voleu optimitzar-ne per a cadascunubicació, heu de publicar contingut específic d'ubicació. En altres paraules, cada lloc del servei hauria de tenir contingut nou i escritoptimitzat. Si creieu que no podeu controlar això alhora, intenteu girar-los. Publiqueu un bloc per a cada lloc cada setmana. Utilitzeu paraules clau locals.A més d'això, animi els seus clients a escriure ressenyes. Nomenar a algú de cada lloc per respondre a aquestes revisions. Aixòno només augmentarà la vostra visibilitat, sinó que també us ajudarà a corregir qualsevol error, millorant així la prestació del servei.

La implementació d'aquests consells hauria d'estar en el camí cap a l'èxit.Per augmentar el vostre esforç, mantingueu actiu el vostre bloc amb contingut nou, consulteu comentaris i respongueu-los, utilitzeu missatges de sortida ienllaços entrants i organitzar per a auditories regulars de les teves cites Source .

November 27, 2017