Back to Question Center
0

Consells sobre SEO de Semalt per a empreses orientades a diverses ubicacions físiques

1 answers:

El concepte SEO local és molt senzill. Seure i formular una estratègiaassocieu la vostra marca amb una ubicació geogràfica específica (normalment una ciutat o regió) perquè aparegui (la vostra marca) a les cerques locals.Per exemple, si teniu un negoci de bugaderia a Texas, el lloc web de SEO garanteix que qualsevol persona que busqui serveis de bugaderia a dins o a propTexas et troba. El procés pot ser complex però el concepte és fàcil d'entendre - bono leo vegas.

Les coses es fan una mica complicades quan el vostre negoci té més presènciad'una ubicació. Atès que no podeu enllaçar la vostra estratègia de SEO a una ubicació, què heu de fer? Anrew Dyhan, l'èxit del clientGerent de Semalt comparteix els consells que ajudaran a la vostra marca a obtenir més visibilitat a través de la SEO local. Tingueu en compte que aquests consells estan destinatsempreses amb múltiples ubicacions.

Només s'ha de fer un domini per a totes les ubicacions

Fer un punt de tenir totes les ubicacions allotjades en un únic domini.És possible que tingueu la temptació de crear un lloc web per a cadascuna de les ubicacions del vostre servei, però això no és bo. Heus aquí per què: crear diversos llocs webdificulta el vostre esforç per crear una autoritat de domini important. En lloc d'un domini dominant, tindreu diversos llocs web de baixa autoritat.Torneu a l'exemple del negoci de bugaderia: concentreu-vos en un sol domini (com laundryservice.com) en comptes de ftworthlaundryservice.com,houstonlaundryservice.com i dallaslaundryservice..com

Assigneu una pàgina web per a cada ubicació del servei

Tant com totes les ubicacions del vostre servei estan allotjades en un únic domini,cal assignar una pàgina web per a cadascun d'ells. La millor manera de fer-ho seria dissenyar una pestanya "Ubicacions" al capçalerallista'ls aquí. Assegureu-vos d'incloure l'adreça, les dades de contacte i les hores de treball. D'aquesta manera, Google i altres motors de cerca poden fer-holocalitzar i associar la informació rellevant a cada establiment.

Netegeu les vostres cites locals

Només perquè tot es veu bé al vostre lloc web no vol dirtot és bo a la web. Els llocs web de ressenyes locals, com ara Yelp, us mostraran les ubicacions del vostre servei amb perfils individuals, de manera que corresponPer reclamar i comprovar que la informació indicada és correcta. No es pot permetre fins i tot una sola discrepància ja que aquest encanteri fa mal al vostre compteEstratègia SEO. Hi ha eines que podeu utilitzar per netejar aquestes cites.

Utilitzeu contingut específic per a cada ubicació del servei

Aquí no hi ha accés directe. Si voleu optimitzar-ne per a cadascunubicació, heu de publicar contingut específic d'ubicació. En altres paraules, cada lloc del servei hauria de tenir contingut nou i escritoptimitzat. Si creieu que no podeu controlar això alhora, intenteu girar-los. Publiqueu un bloc per a cada lloc cada setmana. Utilitzeu paraules clau locals.A més d'això, animi els seus clients a escriure ressenyes. Nomenar a algú de cada lloc per respondre a aquestes revisions. Aixòno només augmentarà la vostra visibilitat, sinó que també us ajudarà a corregir qualsevol error, millorant així la prestació del servei.

La implementació d'aquests consells hauria d'estar en el camí cap a l'èxit.Per augmentar el vostre esforç, mantingueu actiu el vostre bloc amb contingut nou, consulteu comentaris i respongueu-los, utilitzeu missatges de sortida ienllaços entrants i organitzar per a auditories regulars de les teves cites.

November 27, 2017