Back to Question Center
0

Consells Semalt sobre com construir una llista de correu electrònic i començar amb el màrqueting en línia

1 answers:

Tenir una llista de correu electrònic us permet començar a guanyar diners. Totses necessita un missatge de correu electrònic que recomana un producte nou que esteu promocionant i que podria tenir unenorme dia de pagament, però només si heu aconseguit crear una gran llista. Semalt expert en serveis digitals,Michael Brown comparteix consells útils sobre com començar amb el màrqueting en línia .

Imagineu que teniu informació sobre el nouproducte que us trobeu valuós i útil. Un correu electrònic senzill enviat a la llista de 10.000 persones amb unala taxa de conversa del 5% donaria lloc a 500 vendes. Si suposem que està guanyant comissions de 10 dòlars per venda,que és una estimació molt conservadora, això guanyaria $ 5,000 en un sol dia, per menys deuna hora de treball. Encara no està segur sobre la creació d'una llista de correu electrònic?

Per descomptat, una llista de correu electrònic de 10.000 és de grandària mitjallista, que trigarà uns mesos a construir, de manera que necessiteu començar a treballar avui, no demà. Elmés ràpidament, comenceu a crear la vostra llista, més ràpid tornareu a seure, envieu un correu electrònic sobre un nouproducte i guanyi més en aquesta hora del que solia fer en un mes.

Els avantatges d'una llista de correu electrònic

  • Cost-efectivitat de fer màrqueting directe
  • Possibilitat d'analitzar clicsi altres estadístiques vitals que us ajuden a modificar la vostra estratègia de correu electrònic
  • Edifici d'autoritat i confiança oferint el valor al llarg del temps
  • Major conversió vençudaper construir comunicacions en curs amb la vostra llista de correu electrònic

Una de les parts més importants de construir un correu electrònicLa llista està mantenint els vostres subscriptors. És molt comú que els lectors intel·ligents s'adhereixin al seu "incentiu" gratuïti després s'eliminen de la vostra llista de correu electrònic després. Heu de poder proporcionar-ne un valorconstantment al llarg del vostre intercanvi de correus electrònics, d'altra manera, acomiadeu del vostre treball i guanys futurs ...

Es tracta de campanyes efectives de màrqueting per correu electrònicl'enfocament correcte. Penseu en tots els correus electrònics que obtingueu diàriament i per què alguns capturenes van suprimir l'atenció i altres. Hi ha una ciència per obtenir interessos i confiança dels subscriptors a través d'uncorreu electrònic senzill. Aquesta és la diferència entre el correu brossa que rebeu i els missatges que feu clic per obtenir més informació.

Punts clau per recordar en construir la vostra llista

  • Crear confiança proporcionant experiència i valor en el seu nínxol objectiu
  • Desencadenen les seves emocions percreant històries que els lectors troben fascinants
  • Feu una còpia de seguretat de la vostra narració amb una lògica real com aratestimonis per aconseguir-los encara més interessats

És fonamental parlar directament amb els vostres subscriptors.Vostè sap per què es va inscriure, així que parlar-los d'una manera que cridi la seva atenció. A ningú li agrada un correu electrònicque parla de punts inigualables, així que aneu al vostre punt de manera ràpida i directa. A continuació, explica'ls una història que ellspot relacionar-se amb. Això farà que les emocions arribin a la superfície, que és exactament el que busca .

La millor manera de construir una llista de correu electrònic és utilitzar unrespon automàtic de bona reputació. Podeu configurar missatges de correu electrònic automatitzats que triguen setmanes en el futur i una vegada que s'ha fet,no cal fer res. Hi ha moltes opcions, però Aweber sembla ser el més valorat. Allàés l'incentiu per trobar una alternativa gratuïta o més econòmica, però el problema és que els correus electrònics poden ser limitatsa una per setmana, o acabaran a la caixa de correu brossa del vostre subscriptor.

Les línies d'assumpte per correu electrònic han de ser irresistiblesi aprofitar millor la curiositat de tots. La narració de contes és essencial per captar les seves ments i aconseguir-los en el seu temadel pensament. Aprendre més sobre la redacció us ajudarà a crear correus electrònics valuosos que permetin que els vostres subscriptors llegeixin i vulguin .

Recordeu confiar abans amb la vostra llista de correu electròniccomença a llançar productes i voler vendes. L'autoritat ve de la confiança, i això és el que us permet fer vendes en el futur .

Assegureu-vos que digueu al lector què fer. Hopot semblar contradictori, però els estudis han demostrat que dir que una persona fa alguna cosa rep una resposta millor que lademanant-los que facin alguna cosa. "Inscriviu-vos ara per al coaching 1-on-1" seria més eficient que "Voleu inscriure's al coaching 1-on-1?".

Amb sort, aquest article us ajudarà a aprendre auna o dues coses sobre la construcció d'una llista de correu electrònic. El més important és que no pugueu esperar per començar. És deImportància vital que vostè comenci en aquesta tasca immediatament. Si teniu cap dubte, consulteu-ho Semalt Serveis digitalsaixí que deixarem les coses clares per a vostè Source .

November 27, 2017