Back to Question Center
0

Consells de Semalt sobre com filtrar les referències Darodar des del vostre lloc web

1 answers:

L'execució d'un lloc web pot ser molt emocionant, ja que us ofereix una excel·lent oportunitat per fer créixer el vostre negoci en línia. També us ofereix l'oportunitat de crear noves oportunitats en el vostre camp empresarial. Malauradament, alguns spammers intentaran arruïnar els vostres negocis en línia sense cap motiu. Max Bell, el Semalt Customer Success Manager, explica que aquests ciberdelinqüents treballen tant com poden per crear obstacles per als usuaris del lloc web i els spammers de referències no són una excepció - kantavuusindeksi renkaat espoo. Es troben entre els estafadors en línia que creen un desastre en línia i, si no n'és prou, podrien destruir tots els vostres plans. Si comprova el vostre compte d'anàlisi de Google i adverteu que hi ha nombroses referències de llocs web desconeguts per al vostre servidor, hi ha la possibilitat que la referència darodar estigui orientada al vostre lloc i necessiteu prendre mesures ràpides per bloquejar-la.

Determinació del trànsit de correu brossa

Per poder protegir el formulari del vostre lloc web, primer heu d'identificar-los. Els falsos trànsits són referències falses que provenen del vostre lloc de domini i intenten amagar els noms d'usuari originals. Les referències són enganyoses i, si no ho noten a temps, podrien causar pèrdues massives. Després d'identificar-los, podeu trobar estratègies per bloquejar-les. Algunes de les millors maneres de bloquejar la referència darodar inclouen:

Utilitzant filtres de Google Analytics

Creeu filtres al vostre compte d'anàlisi de Google que us ajudaran a millorar el valor del vostre trànsit. Això us ajudarà a eliminar les referències no desitjades, i només us queda amb el que necessiteu. Vostè tindrà codis únics que s'inserirà al vostre compte d'anàlisi de Google, impedint així que els spammers arribin al vostre lloc web, i podeu recuperar-los al seu lloc. Els filtres d'anàlisi de Google us ofereixen moltes maneres de bloquejar les referències de trànsit darodar, però el principal desavantatge d'aquest mètode és que no es pot utilitzar en molts llocs simultàniament.

Bloqueja la seva adreça IP

Bloquejar l'adreça IP de referència de darodar és fàcil. D'aquesta manera, es garanteix que els spammers rebin accés al vostre lloc web, cosa que els fa difícil enviar les referències desconegudes.

Desa la llista d'exclusió

Assegureu-vos que hàgiu desat la vostra llista d'exclusió d'anàlisi de Google. Això assegurarà que pugui començar a gaudir de l'operació del vostre lloc web en pau. Google us proporcionarà una llista de coses per excloure i bloquejar l'adreça IP. La manera més senzilla és posar un connector al vostre lloc web per assegurar-vos que és segur i protegit.

La presència d'spam de referència pot suposar un gran desafiament tenint en compte l'abast de les activitats quotidianes de comerç electrònic. Heu d'assegurar-vos que el vostre lloc web funcioni sense problemes per maximitzar la vostra productivitat, però aquests bots no us permeten. Es fa encara pitjor quan no sàpigues com detectar-los i què heu de fer per bloquejar-los. Els consells abans esmentats l'ajudaran a mantenir el vostre lloc web lliure d'aquests spammers, i podeu filtrar fàcilment impedint que visiten el lloc web del vostre domini. Estigueu atent i estigui al capdavant!

November 29, 2017