Back to Question Center
0

Consells de Semalt: Com protegir-se del Blackmail Trojan Locky

1 answers:

Durant la passada setmana, el troià de xantatge hostil Locky ha estat afectant les computadores a nivell mundial. Els informes multimèdia suggereixen que, en la majoria dels casos, el virus usa macros presents al document de Microsoft Office com a canal per trobar-se a la xarxa. El virus funciona xifrant totes les dades de l'ordinador infectat. Per exemple, quan un destinatari obre un fitxer, per exemple, tenint una factura falsificada, Locky codifica totes les dades emmagatzemades a l'ordinador - 150 watt sigeli. A continuació, es demana a l'usuari que pagui una determinada quantitat de diners com a rescat per permetre que les dades es desxifren. La sol·licitud apareix com una carta de xantatge a la pantalla.

El gerent d'èxit del client de Semalt , Ivan Konovalov, explica com protegir-se del xantatge del troià Locky.

L'actualització gratuïta de seguretat per correu electrònic de Retarus garanteix una seguretat òptima

Actualitzat, no hi ha programari present al mercat que pugui proporcionar una protecció definitiva contra aquests atacs de virus. Retarus Email Security es considera un dels serveis que poden oferir nivells de seguretat desitjables i significatius combinant diversos escàners, així com filtres de pesca i spam intel·ligent.

Per optimitzar la seguretat contra el virus troià, els usuaris de Retarus E-Mail Security podran actualitzar les funcions de seguretat de forma gratuïta durant un període de temps.

Aneu amb compte amb les dades amb el codi de macro incrustat

Independentment de l'efectivitat del programari antivirus existent, els usuaris han de mantenir-se vigilants..Per assegurar-vos que estigueu fora de perill dels atacs de Locky, us heu d'assegurar que la execució automàtica del codi de macro a les aplicacions d'oficina es desactivi. A més, haurien de tenir cura quan s'executin macros.

Es necessita molta atenció

Els usuaris s'han d'adherir al següent:

  • Només han d'obrir fitxers adjunts de correu electrònic de fonts que semblen ser creïbles. Hauríeu de poder reconèixer el remitent o el procediment detallat al correu electrònic. Quan s'obri el format d'arxiu com .xls, .exe, .doc i .docxm ja que hi ha més afectat per aquest virus.
  • Desitjant una capacitat de resposta lenta de l'ordinador, els nivells de compromís més elevats del disc dur en absència d'un motiu aparent poden ser una clara indicació que el xifratge de Locky es pren lentament. Heu de desconnectar l'ordinador de la font d'alimentació i de la xarxa alhora amb l'objectiu d'emmagatzemar les dades emmagatzemades.
  • Proporcioneu una còpia de seguretat de les dades periòdicament per garantir que, si es produeix una certa fracció d'informació, es pot restaurar fàcilment amb baixos riscos de pèrdua de dades. També és important en fer una còpia de seguretat de les dades per tenir en compte que Locky té la capacitat d'infectar dispositius d'emmagatzematge externs.
  • Assegureu-vos d'actualitzar el vostre sistema operatiu a la versió més recent. Instal·leu totes les actualitzacions més recents al navegador d'Internet, a les aplicacions d'oficina i al sistema operatiu. Locky troba el seu camí a l'ordinador a través de canals derivats de llacunes de seguretat relacionades amb el programari.
  • Assegureu-vos que tots els vostres sistemes tinguin escàners efectius de virus. També és important assegurar-se que actualitzeu aquestes aplicacions antivirus de manera freqüent amb l'objectiu de garantir que reconegui el programari maliciós actualitzat i actuï en conseqüència.

La vostra persona constant de Retarus regional pot proporcionar-vos més informació sobre l'actualització del virus de càrrega gratuïta per Retarus E-Mail Security.

November 28, 2017