Back to Question Center
0

Consells anti-spam per protegir el vostre correu electrònic & mdash; La guia de Semalt

1 answers:

La gent va començar a utilitzar la paraula clau "spam", des que va començar a utilitzar correus electrònics. Tanmateix, la gent no es pren el temps per comprendre el correu brossa. En el llenguatge de laics, el correu brossa és una forma de correu brossa que normalment no és desitjat pel destinatari - curso fotografia online. El destinatari sol rebre aquests missatges de correu electrònic sense la seva aprovació. Els correus electrònics de correu brossa solen tenir un únic missatge que en si mateix conté publicitat i contingut promocional. Diverses persones poden rebre el mateix correu electrònic sense la seva aprovació.

El gerent d'èxit del client de Semalt , Oliver King, dóna una idea de la lluita contra el correu brossa i les amenaces de phishing.

Els spammers fan servir alguns mètodes per assegurar-se que arribin als objectius previstos. Aquests inclouen: compren llistes d'adreces, introdueixen concursos falsos per enganyar als usuaris per proporcionar la seva informació privada i oferir ofertes falses gratuïtes. En altres casos, un programa de recollida de correu electrònic gestiona la recollida i extracció d'adreces de determinats llocs web.

Per què el correu brossa més que un problema?

Hi ha moltes raons per les quals els usuaris han d'evitar interaccionar amb correus electrònics de correu brossa. Tanmateix, el més preocupant és que posa en risc a la víctima el robatori d'identitat o que permeti a l'atacant instal·lar un virus o malware a l'ordinador. Alguns altres hackers extrems poden utilitzar la identitat d'una persona per cometre un delicte..Quan es captura, el rastre porta a propietaris reals, tot i que no es van encarregar del crim. Les causes més comunes són el rentat de diners o el maneig d'articles robats. L'escenari millor per a una persona que trobi un missatge de correu brossa en el seu correu electrònic seria eliminar-lo sense obrir-lo.

Com a regla general, es demana a tothom que es mantingui pragmàtic amb ofertes en línia per evitar missatges de correu brossa. Si alguna cosa sembla massa bo, probablement sigui i farà un llarg camí per eliminar certs concursos i ofertes.

Protecció contra correu brossa

De vegades mantenir-se fora del camí del correu brossa gairebé sembla impossible o difícil. Tanmateix, hi ha algunes possibilitats de reduir o fins i tot eliminar la quantitat de correu brossa que incita a la safata d'entrada d'un usuari mitjançant l'ús del programari antispam. Amb la intel·ligència de programari evolucionada, el programari antispam actual analitza automàticament els missatges més rellevants i legítims i els que llegeixen com a correu brossa. Requereixen una intervenció humana mínima per fer-ho. Els pocs casos en què el programa no filtra els missatges de correu brossa per complet, un individu pot marcar el missatge com un, i els filtres s'actualitzen immediatament i s'adapten a ell com a correu brossa.

La implementació d'un lloc adequat per a la seguretat a Internet garanteix la reducció dels riscos associats al correu brossa. Es filtren tots els elements brossa fora de la safata d'entrada i totes les carpetes es consideren crítiques. Una característica addicional d'aquests programes és la protecció contra el phishing per als escenaris en què un missatge de correu electrònic es veu legítim, però no ho és. És fonamental en aquestes eines anti-spam.

Agrupació de programari de seguretat i la seva importància

Els usuaris necessiten escollir programari anti-spam que inclou protecció contra virus com a paquet quan vagin de compres. El motiu és que alguns missatges de correu brossa venen carregats de virus i altres malware nocius. Una única suite de programari té la capacitat d'assegurar l'ordinador i millorar la fiabilitat del sistema. El programari antispam desvia els missatges de les safates d'entrada. Un antivirus addicional també assegura que es protegeixi fins i tot en el cas d'una obertura accidental de correu brossa.

November 28, 2017