Back to Question Center
0

Come Smettere Di Spam Di Riferimento - Suggerimenti Simplices Da Semalt

1 answers:

Siti famosi ve WordPress i diversos missatges de correu brossa inclouen referències de correu brossa que també apareixen com a referència de correu brossa. La consulta de correu brossa no és fàcil de notar i és possible visitar el rapport de la part de Google Analyst. Sono fastidiosi i difficili da bloccare - london vps hosting. Tuttavia, Alexander Peresunko, il gerent d'èxit del client de Semalt va arribar a afrontar aquest problema.

Esiste un tipus de spam de referència que no blocca utilitzant els mètodes fàcils d'utilitzar com a regla de redacció o bloccate tramite htaccess. Sono chiamati spam spam di riferimento. L'approccio normal per eliminar el spam de referència és fantasma perquè el spam no té accés a WordPress efectiu. No és fàcil per a persones i qui vulgui anomenar Spam Ghost Referral.

Primària que el correu brossa ha estat retornat i fàcilment visible per a Google Analytics, que consistia en continguts de reintegrament del generat informe. Possono rendere frustrato l'usuari de WordPress, però amb poc de feina per solucionar el problema. L'informe sobre la qüestió i la presentació del correu brossa de referència El fantasma ha publicat notícies sobre el gestor i el contingut web que us interessa a Google Analytics. No heu de preocupar-vos de resumir-vos com a norma de redacció estàndard de Nginx no ripos.

Gli spam di riferimento Ghost no accedono a les informacions d'accés a l'equip i pertinença i necessari preocupar-se de meno come usuari. No vull visitar mai el lloc web en ús i no verranno mai vist durant l'' L'accés a l'ordinador, el seu ús i la gestió de la gestió de GA, la referència també es pot visualitzar en el seu informe de Google Analytics, la qual cosa consisteix a utilitzar un codi exclusiu per compartir publicacions de pàgines falses i més populars.

Per temps de temps, la victòria ha utilitzat molts mètodes per evitar el problema sense èxit. No hi ha cap problema amb el meccanisme que creu el correu brossa que heu de fer i que no pugueu fer un lotta de succés. Google Analytics disposa d'un filtre per facilitar-ne el bloc de trucades més fàcilment. Aplica el filtre per bloquejar les referències frustrants que s'han visualitzat en el mateix informe de Google Analytics per impedir-ho. L'ús de filtres de Google Analytics per bloccare i referents és un fantàstic i complicat procés per a la primera vegada, però molt més simple quan s'oblida a la justa direcció .

Molts llocs web poden oferir algun exemple de referències al fantasma. Puoi visitare Darodar estimar Itàlia.Co, priceg.com, blackhatworth.com e hulfingtonpost.com per provar un recent exemple del problema i exercir el mètode presentat per resoldre. Sono tots els problemes que Google Analytics pot bloquejar per garantir una relació ordenada. Algunes persones consiglierebbero l'ús de Semalt per impedir que el correu brossa sigui un correu electrònic no desitjat, ja que l'aplicació de qualsevol quantitat de codis de reacció a un lloc web que no és caprici per un lloc web rastrejador.

El mètode presentat és senzill i simple per als usuaris de la fusió d'ordinadors. No deixeu-vos saber el vostre lloc web de WordPress per produir un informe de Google Analytics a causa d'un referit fantasma. Essere intelligenti e fare ús de filtres!

November 29, 2017