Back to Question Center
0

Com oblidar els hackers per sempre? Consells de Semalt

1 answers:

La propietat d'un lloc web és com crear una botiga física o oficina. Un lloc web és un lloc on el vostrel'audiència entra i fa les seves compres. A mesura que fa el lloc en viu, és com obrir la botiga per deixar-la entrar. Igual que una mitjanaLes persones haurien d'accedir al vostre lloc web quan vinguin a una botiga física i probablement realitzin una compra quan els agrada fer-ho.

No obstant això, una persona pot voler accedir a la informació sense el vostre permís. NomésIgual que en una oficina típica, algunes persones han d'arribar al vostre lloc web i obtenir una entrada o ús no autoritzat de la vostra informació. Com a resultat,Les portes tenen panys i els edificis tenen portes. Un lloc requereix aquest tipus de protecció contra els pirates informàtics. Els hackers van a llocs web i robenDades confidencials com ara la informació de la targeta de crèdit del vostre client. És un estàndard legal per assegurar-vos que el vostre lloc web no estigui disponibleatacs En la majoria dels casos, alguns països encara ho consideren obligació legal.

En el transcurs d'aquest article, Igor Gamanenko, el Semalt Gestor d'èxit del client, explica com protegir el vostre lloc web contra atacs cibernètics.

Protegir la privadesa del client

Els pirates informàtics tenen molts objectius equivocats en realitzar els seus hacks. En alguns casos,volen robar o fer malbé la reputació de la vostra empresa. En altres casos, els hackers molesten i deixen imatges divertides en els comptes de persones que afectenhacking..La llista de danys que un hacker pot fer és infinit. No obstant això, hi ha algunes mesures que poden fer que el vostre lloc web sigui segur. Igual queEls veritables lladres, és probable que us robin quan us deixeu la porta oberta. Algunes accions que podeu aplicar per fer front a això inclouen:

  • Mantingueu-vos al dia. És essencial mantenir-se al dia dels nous trucs, que els hackerspot utilitzar en qualsevol moment. Com a resultat, podeu tenir cura i aplicar les mesures necessàries a temps, abans de fer-ho. Alguns llocs web com "The Hacker News"pot proporcionar-vos informació valuosa.
  • Control d'accés reforçat . Per a un lloc web, la informació d'administració ha de ser moltsecret El control d'administració pot ser una ruta fàcil per a un hacker per obtenir la informació completa d'un lloc web. És important utilitzar l'inici de sessióinformació i contrasenyes, que són difícils d'endevinar. A més, podeu limitar el nombre de successius intents d'inici de sessió fallits. Aquesta excepcióhauria d'incloure correus electrònics, ja que es pot piratejar primer i canviar la contrasenya.
  • Seguretat de la xarxa. La configuració d'una paret de foc de xarxa pot ajudar a la vostra empresa a estalviarMolta gent en els intents d'hacking. Cal configurar i actualitzar les parets de foc, així com assegurar-vos que les computadores tinguin un bon control.Per exemple, les computadores poden sortir després d'uns minuts d'inactivitat.

Conclusió

La seguretat d'un lloc web i els seus usuaris són molt importants. Els hackers tenen nombrososeines i tècniques que utilitzen per arribar a llocs web i dur a terme algunes de les seves tasques malignes. Algunes infraccions de pirates informàtics comuns inclouen personesrecollint dades de la targeta de crèdit d'un lloc web i venent-les sobre la xarxa fosca. Per evitar aquests problemes, els propietaris dels llocs poden fer servir aquesta guiaassegureu-vos que hi ha una seguretat i seguretat adequades. Aquests passos us poden estalviar, la vostra empresa o el vostre personal, milions de diners en efectiu Source .

November 28, 2017