Back to Question Center
0

Com millorar la lleialtat de marca i la consciència de marca amb infografies: consells de semalt

1 answers:

L'ús d'imatges per cridar l'atenció de l'audiència no és una nova tàctica en el màrqueting digital. Per descomptat, els blogs i articles poden ajudar-lo a comunicar-se amb els possibles clients, però els visuals són més efectius per estimular els compromisos i obligar a les persones a prendre les mesures desitjades, com registrar-se en un boletín mensual.

Les infografies han demostrat ser molt útils per ajudar a les marques a ampliar la seva base de clients. Estudis recents mostren que es comparteixen a les xarxes socials tres vegades més que tots els altres tipus de contingut. Basant-se en això, Jack Miller, els experts de Semalt han preparat la llista de consells útils sobre com arribar a la ment del seu objectiu públic amb la infografia.

Proporcionar informació confiable i confiable

La informació incorrecta danyarà la credibilitat de la seva marca en el mercat. Per tant, assegureu-vos que la informació que es proporciona a través de la infografia és confiable i confiable. Les idees han de ser recolzades per fets i estadístiques verificables. Assegureu-vos de citar les referències correctament.

K.I.S.

L'objectiu principal d'una infografia és descriure conceptes complicats a l'audiència en un format senzill i fàcil d'entendre. La informació es divideix en trossos de mida d'un bocat que els lectors poden absorbir ràpidament..Assegureu-vos de mantenir la seva infografia simple, sucinta i centrada en les metes i objectius principals.

D'altra banda, proporcionar molta informació dificultarà que el públic entengui el contingut. Si una infografia no és suficient per expressar totes les idees, segueix avançant i crea algunes.

Mantenir un bon flux de contingut

Una infografía desorganitzada fa que sigui gairebé impossible per al públic comprendre els seus continguts. Assegureu-vos que el contingut de la vostra infografia està organitzat professional i realista. Una de les formes garantides d'aconseguir aquest objectiu és unir les imatges i els gràfics en seccions. Fer-ho ajudarà a l'audiència a fluir d'una secció a una altra sense problemes.

Siempre teniu informació actualitzada i rellevant

La majoria de les infografies, incloses les que es tornen virals, només són adequades per a un període de temps curts, especialment si la informació que es presenta canvia constantment. La seva infografia ha de ser rellevant el major temps possible per obtenir la majoria dels resultats. Dites infografies continuaran generant trànsit per a la seva web i augmentaran les seves taxes de conversió.

Una de les maneres més senzilles de mantenir-lo actualitzat i rellevant per a l'extensió és actualitzar la informació de manera regular per reflectir els canvis en el mercat. Per exemple, si la infografia cobra els factors de classificació de llocs de Google, actualitzeu-la per incloure nous factors que Google afegeixi a l'algoritme.

Menys text, més gràfics

Un dels errors que cometen la majoria dels especialistes en màrqueting és incloure més text i menys gràfics. Però no és correcte. L'essència d'una infografia és ajudar al públic a processar millor la informació mitjançant l'ús d'imatges rellevants.

Finalment, els colors tenen un impacte directe en com l'audiencia percebrà i assimilarà la informació. Els estudis han demostrat que amb els colors correctes poden augmentar la comprensió fins a un 73% i els lectors en un 40%. Assegureu-vos d'usar els colors correctes per connectar-vos millor amb l'audiència Source .

->
November 28, 2017