Back to Question Center
0

Cansat de ser enganxat per Phishers Bank? Baixeu-vos a la guia des de Semalt

1 answers:

Les activitats de frau en línia estan prenent un nou gir amb el phishing. La líniaEl camp és un gran recurs econòmic amb un potencial de mercat infinit. Molts llocs web i empreses de comerç electrònic utilitzen aquest canal en beneficides dels nombrosos clients a través de la web. Les institucions financeres com els bancs tenen una plataforma en línia, on la majoria de les transaccions poden fer-hoes produeixen. Els bancs pateixen l'incompliment de la majoria dels pirates informàtics i els casos de frau a Internet que solen robar milions de distància de la bancainstitucions, així com les persones que realitzen els propis procediments comercials.

No obstant això, els estafadors i altres delinqüents tenen la possibilitat d'utilitzar aquesta plataforma - direcciones correos electronicos gratis. La majoriaEls casos de frau provenen de banquers o llocs web bancaris piratejats. El phishing implica la creació de pàgines de clon, així com un lloc de clon d'un particularbanc. Els pirates informàtics poden utilitzar mètodes com ara spamming o enganxar navegadors per enganyar a les seves víctimes susceptibles en proporcionar informació valuosaa la pàgina falsa. Com a resultat, la informació de banca personal es filtra als pirates informàtics, on poden dirigir-se a milers d'aquestes persones. Bancstendeixen a patir la pèrdua així com a les companyies d'assegurances que els asseguren contra aquest tipus de delictes.

Hi ha moltes maneres a través del qual es pot produir el phishing. És fonamental saber-hoper evitar atacs perillosos. Alguns d'aquests mètodes coincideixen mentre que altres impliquen una combinació d'un o dos d'aquests mètodes.

Max Bell, un dels principals experts de Semalt ,dóna una idea de les següents tècniques de pesca:

  • Mètode Dragnet

Aquest enfocament implica crear un servei de correu fals de proveïdor de correu electrònic. A continuació, podeu fer-hoapareixen com una secció corporal legítima on el correu brossa envia correus electrònics que continuen amb logotips bancaris i altres dades de credibilitat. L'objectiuaquí és per atraure els temes a proporcionar informació al client. Alguns dels procediments comuns de correu brossa de masses utilitzen aquest mètode.

  • Mètode Rod-and-Reel

Aquesta tècnica implica una orientació directa. Els hackers poden tenir alguna informació de contactede la víctima estan espiant. A continuació, poden indicar algunes maneres específiques de recuperar la informació d'un usuari. Informació personalcom ara els detalls d'inici de sessió bancaris per a l'accés en línia, es pot filtrar d'aquesta manera.

  • Mètode de Lobsterpot

Aquesta tècnica implica crear llocs web falsos que es veuen com a pàgines legítimes. Cada pàgina,emergent i un servei funcions com el del banc bancari legítim. A través de l'objectiu d'un nínxol reduït, el ciberdelincuit pot ser capaçutilitzar tècniques de correu brossa per permetre a la víctima respondre al correu electrònic o realitzar un procediment bancari en el domini fals.

  • Phishing de Gillnet

Aquest mètode consisteix a injectar un script o un codi al navegador de la víctima. Com a resultat,l'estafador pot accedir a les pulsacions de teclat quan visiteu els llocs web legítims de la banca. A més, és possible redirigir-losa un lloc web fals.

Conclusió

El frau a Internet és una qüestió comuna que la majoria de les entitats bancàries tenen avui en dia. Molta gentpateixen diàriament els efectes dels pirates informàtics i altres delinqüents cibernètics que realitzen algunes d'aquestes transaccions fraudulentes. El phishing i l'spamels atacs exposen la informació i les dades dels clients a aquestes persones que tendeixen a acabar amb molts diners en efectiu. Podeu obtenir informació sobre el frau i el phishingutilitzant aquesta guia. A més, també podeu assegurar els vostres procediments bancaris, així com els dels vostres clients, per tant, potenciar-ne algunsmesures de seguretat a Internet al vostre lloc web.

November 28, 2017