Back to Question Center
0

Atacs de phishing & mdash; L'expert Semalt explica com protegir-se

1 answers:

El phishing és una forma comuna de ciber-delicte. Malgrat els nombrosos informes d'individus relacionats amb ells que són víctimes del phishing, hi ha mesures que es poden prendre per vèncer-la. A més d'instal·lar un programari de seguretat, cal saber quins aspectes de phishing semblen combatre-ho - designer race hats.

Aprenent a identificar senyals que indiquen un possible phishing, l'usuari trobarà més fàcil escollir una mesura de la llista d'ajuda, suggerida per Oliver King, el Gestor d'Èxit del Client de Semalt Serveis Digitals.

Què és el phishing?

El phishing és una forma d'identitat que és comú entre els hackers. Aquests autors usen llocs web fraudulents i correus electrònics falsos per atraure víctimes ignorades per robar la seva informació privada. Sobretot, només necessiten la informació de la targeta de crèdit i les contrasenyes.

En enviar enllaços a persones desconegudes, roben informació tan aviat com entrin al lloc. Proporcionen enllaços que semblen confiats per guanyar credibilitat. La majoria dels llocs falsos inclouen PayPal, eBay, Yahoo !, i MSN. En alguns casos, algunes institucions financeres també són objectius.

Protecció contra el phishing

# 1. Procediu amb precaució quan ingresseu a un lloc web on es demana informació confidencial sobretot si es tracta d'una naturalesa financera. La majoria d'organitzacions legítimes mai demanen a un client que proporcioni aquesta informació.

# 2. Si un lloc web insisteix a proporcionar-los informació confidencial, probablement sigui una trampa..Alguns phishers volen usar tàctiques d'espant i, de vegades, amenacen que el compte estigui desactivat a menys que hi hagi certa informació disponible. Contactar directament amb el comerç per confirmar la seva identitat és clau per evitar un intent de pesca.

# 3. Abans de fer qualsevol tipus de relació al lloc, familiaritzeu-vos amb la política de privadesa. La majoria dels llocs web comercials tenen una política de privadesa que estan disponibles a la part superior de la seva pàgina. En les seves polítiques, busqueu la llista de correu, per saber si vendran o no.

# 4. Les sol·licituds d'informació genèrica de cerca són un altre senyal que indica l'activitat de pesca. Sovint, els missatges fraudulents no solen ser personalitzats. Un correu electrònic oficial d'un banc sempre té un compte de referència si n'hi ha un obert. Les campanyes de phishing poden contenir un "Benvolgut senyor / senyora" amb ells, mentre que altres descriuen comptes que l'usuari encara no sap que existeix.

# 5. Si el missatge de correu electrònic conté un formulari incrustat, l'opció intel·ligent no seria omplir-la. Els hackers poden rastrejar fàcilment tota la informació introduïda en aquests formularis.

# 6. Quan es connecta a un lloc web, cal copiar i enganxar un enllaç a la barra d'adreces d'un navegador i no connectar-se a través de l'enllaç incrustat. Només ho faci si hi ha una garantia d'autenticitat. De vegades, alguns llocs web de pesca tenen un aspecte idèntic als originals. Una ullada a la barra d'adreces hauria d'informar una persona si en tot és una còpia.

# 7. La majoria dels experts aconsellen que la gent tingui al seu lloc un programari actiu i eficaç per combatre les activitats de phishing a les computadores. Un programari recomanat és Norton Internet Security, que detecta automàticament qualsevol activitat de pesca i bloqueja-la. El programari no permet cap lloc web fals i també autentica qualsevol activitat bancària o comercial important de l'usuari.

November 28, 2017