Back to Question Center
0

Assessorament d'experts de Semalt sobre com protegir un lloc web de WordPress contra criminals de la xarxa

1 answers:

La seguretat de WordPress sovint s'anomena "enduriment". Fins i tot quan no saps com millorarel trànsit del vostre lloc web, és important que protegiu les credencials del vostre lloc. No seria erroni dir que milions a milers de milions de llocs webEstan accionats per Blogger o WordPress.

Nik Chaykovskiy, The Semalt Senior Customer Success Manager, diu que WordPress és la interfície més famosa i fàcil d'usar. Aquest sistema de gestió de continguts té moltsd'avantatges i desavantatges - adquirir mi. Per exemple, si no manteniu les vostres contrasenyes segures, podeu perdre les vostres credencials i accedir al vostre lloc web.Aquí teniu alguns consells sobre com defensar el vostre lloc web de WordPress dels pirates informàtics.

Feu còpies de seguretat del vostre lloc web sovint

La freqüència de les còpies de seguretat de WordPress és un dels temes més discutits en aquests dies.És important que el vostre lloc de WordPress tingui una còpia de seguretat adequada. Hauríeu de fer-ho una o dues vegades per setmana per mantenir-vos segur i segur a Internet.La còpia de seguretat diària, però, és molt recomanable ja que protegeix el vostre lloc web de possibles robatoris i atacs de programari maliciós. Hi ha moltsComplements de WordPress que us poden ajudar amb l'esquena, però BackupBuddy és un dels millors. Li costarà més de 100 dòlars i pot restaurar el vostre comptehackear el bloc o el lloc web en qüestió de segons. Preparat! La còpia de seguretat és un complement ideal per a aquells que busquen programari gratuït de WordPress.Això us permet crear una còpia de seguretat automàtica, transferir els fitxers a Dropbox i restaurar les vostres dades en molt poc temps..La tercera opció és UpdraftPlus.És un complement interactiu i fàcil d'utilitzar per a la còpia de seguretat.

Límite d'intent d'inici de sessió

De tant en tant, els pirates informàtics intenten trencar els vostres llocs web de WordPress endevinar-loscontrasenyes És per això que hauria de limitar els intents d'inici de sessió per mantenir-se segur a Internet. De forma predeterminada, WordPress us permetria utilitzar contrasenyes diferents,que tenen com a finalitat mantenir la informació segura i segura. Heu d'afegir una capa addicional de seguretat al vostre lloc web limitant l'accés a dostres vegades. En cas que algú hagi intentat iniciar sessió amb una contrasenya incorrecta, el vostre lloc quedarà bloquejat, però les seves dades romandran segures. Hi ha ungran nombre de connectors de WordPress, com ara Intents d'inici de sessió de límits. Això us permet limitar el nombre d'intents d'inici de sessió fallits. Usant aquest connector, tuTambé pot bloquejar múltiples IP, però és important que recordeu la vostra pròpia contrasenya. I si els pirates informàtics utilitzen diferents servidors intermedis, aquest complement seriaBloqueja-les automàticament per mantenir el lloc web segur. Totes les seves opcions són personalitzables i fàcils d'utilitzar. Podeu bloquejar una IP temporalment opermanentment.

No utilitzeu "admin" com a nom d'usuari

Un dels errors més grans que fan les persones és que utilitzen "admin" com a nom d'usuari.No ho hauríeu de fer si voleu que el lloc web de WordPress sigui segur i segur. Els robots automatitzats sovint accedeixen als llocs web que utilitzen aquesta paraula i que podenendevineu les contrasenyes en molt poc temps. Hi ha possibilitats que els pirates informàtics explotaran la informació secreta, les dades del lloc web i altres coses utilitzant aixònom d'usuari Si voleu mantenir el lloc protegit, és important que no utilitzeu "admin" com a nom d'usuari principal. En comptes d'això, ho hauríeu de fertrieu un nom d'usuari i una contrasenya, cosa que no es pot adivinar.

November 28, 2017