Back to Question Center
0

5 secrets d'augmentar el trànsit del bloc des de Semalt

1 answers:

La creació d'articles que vagin viral és la màxima prioritat per a tots els que han llançat un bloc. De fet,requereix accions coherents pensades, que sempre estan interrelacionades. Des de la creació qualitativacontingut per desenvolupar l'estratègia de comunicació social adequada, cada pas és indispensable. Ivan Konovalov,Gerent d'èxit al client de Semalt Els serveis digitals comparteixen consells útils sobre com augmentar el trànsit del bloc.

1. Crea contingut viral

Escriviu articles interessants i interessants que atrauran l'atenció dels lectors. El títol del vostre articleés el més important en escriure contingut viral. Vine amb atractius títols que ho farancaptar l'atenció dels visitants a Internet. Si el vostre títol és inigent, més ho faràÉs possible que obtingueu èxits màxims a la vostra publicació. A més de crear bons títols, escriu articles informatius llargs.Introduïu els detalls del vostre tema i expliqueu els vostres punts d'una manera interessant. Un elaboratLa publicació farà que els visitants del vostre blog llegeixin tot l'article. Insereix imatges de bona aparença al vostre comptepublicació per tal d'ajudar els lectors a entendre millor el vostre article. En conseqüència, els vostres lectors ho faranTorneu a visitar el vostre blog per llegir el següent article.

2. Compartiu el vostre article més d'una vegada

Si voleu augmentar el trànsit al vostre bloc, heu d'orientar a més visitants. Alguns lectors accedeixenInternet durant el dia i altres durant la nit. Augmenteu el trànsit al vostre bloc compartint-loel vostre article diverses vegades durant un dia o un mes. Les principals plataformes de xarxes socials que poden ajudarper aconseguir això són Facebook, Twitter, Pinterest i Google+. Uneix-te a grups i comunitatsque estiguin relacionats amb la vostra indústria i compartiu el vostre feed..

3. Instal·leu el tema correcte

Hi ha milers de temes al mercat. Tanmateix, molts d'ells no seran compatibles amb el vostrebloc. Això vol dir que heu de seleccionar amb prudència i instal·lar-ne bé. Un bon tema ha de ser completamentsensible, que assegurarà que el vostre bloc sigui accessible en diferents dispositius, inclosos els equips d'escriptorii pantalles mòbils. També heu de seleccionar un tema de càrrega ràpida. Quan el vostre tema s'està carregant ràpidament,fa que els visitants es quedin al vostre blog i llegeixin més publicacions. A més, trieu un tema que tinguidisseny bonic i atractiu.

4. Botó Afegeix compartir

El botó de compartir us ajuda a aprofitar el poder de les plataformes de xarxes socials per arribar a un públic més ampli.Els lectors sempre estan disposats a compartir una publicació interessant. Per tant, afegiu el botó compartir a la publicaciópermetre que el vostre contingut es torna viral. Això significa que els vostres lectors podran compartir les publicacions del vostre blocels seus amics i aficionats. Com a resultat d'aquest ús compartit, el vostre bloc obtindrà més trànsit.

5. Comentari a altres blocs

Els comentaris s'han convertit en una potent eina que us ajuda a obtenir enllaços d'entrada i de trànsit. Buscarblogs populars i comentaris sobre els seus temes i fòrums. Els comentaris significatius atrauran l'atenció,i molt probablement, obtindreu respostes que us donin enllaços d'entrada. Els comentaris us configuraran com aexpert i t'ajudarà a atreure molt trànsit al teu bloc.

L'expert en Semalt, Ivan Konovalov, demostra que la implantació coherent de les estratègies anteriors porta a termeper augmentar el trànsit del vostre bloc. Aquesta pràctica va ser aprovada amb èxit pels nostres clients i confirmadala seva eficàcia. A partir d'ara, podeu utilitzar aquests consells, així com els serveis professionals de Semalt per portar el vostre bloc al següent nivell Source .

November 27, 2017