Back to Question Center
0

Com generar enllaços d'entrada en línia mitjançant diversos generadors?

1 answers:

En el món de la comercialització digital moderna, els enllaços d'entrada segueixen sent una part important de l'optimització de motors de cerca i una solució perfecta per a aquells que vulguin augmentar el posicionament en els cercadors. Tanmateix, les pràctiques que s'han d'utilitzar per generar enllaços d'entrada semblen bastant tediosos i provoquen problemes als administradors web. Avui en dia, els motors de cerca prioritzen els enllaços de retorn de qualitat i rellevància en comptes del seu nombre. Aquest tipus de mètodes de creació d'enllaços com a enllaços de retorn gratuïts i sense comentaris no poden aportar cap valor per a la vostra campanya d'optimització de motors de cerca. Després de Google, les directrius poden ser doloroses, però és l'única manera d'arribar al TOP de SERP. Afortunadament, l'èxit de les nombroses plataformes proporciona una oportunitat perfecta per generar enllaços d'entrada.

backlink generator online

Pinterest serveix com a exemple excel·lent d'una plataforma multimèdia que aconsegueix en un curt període. Mostra que amb un enfocament intel·ligent de la vostra campanya de creació d'enllaços, tindreu l'oportunitat de generar molts enllaços de retorn de qualitat en un curt període de temps mentre millori la vostra consciència de marca en el procés.

Si us pregunteu com l'estratègia de Pinterest us pot ajudar a construir una campanya de creació de vincles guanyadora quan ja tingueu altres canals socials, algunes proves respondran a la vostra pregunta:

  • cada dia 5 milions els usuaris actius obren Pinterest per diversos motius;
  • hi ha 176 milions d'usuaris que subscriuen Pinterest, d'ells el nombre de persones que utilitzen activament aquesta plataforma de mitjans és de 150 milions;
  • més del 50% dels nord-americans que realitzen la seva compra en línia afirmen que Pinterest és la seva plataforma de mitjans preferits;
  • la meitat de la línia d'un Pinterest pin és d'aproximadament 1,600 vegades més llarg que qualsevol publicació de Facebook.

Aquestes dades estadístiques ens mostren que Pinterest és el lloc perfecte per a la comercialització gratuïta i la construcció d'enllaços. Us dóna l'oportunitat de compartir el vostre contingut, obtenir enllaços d'entrada i comunicar-vos amb el vostre públic. Per això, la vostra empresa pot utilitzar estratègicament una presència de Pinterest amb finalitats d'optimització de motors de cerca.

backlink building online

Què vols saber sobre generar enllaços a Pinterest?

Tot el contingut que publiqueu a les xarxes socials hauria d'anar acompanyat d'imatges per implicar els usuaris i deixar-los entendre completament del que volíeu dir a la vostra publicació o article.Si teniu imatges mal etiquetades, podeu fer que els vostres lectors siguin frustrats i, fins i tot, costa la vostra classificació orgànica. Pinterest és una plataforma multimèdia on el contingut visual és molt apreciat. És per això que les vostres fotografies serveixen aquí com a pont del buit entre els vostres clients potencials i el vostre negoci. Per això, per generar un suc de vincle de qualitat al vostre lloc; heu d'assegurar-vos que teniu un contingut visual atractiu i atractiu que s'adjunta als botons.

A més, una part de la vostra campanya de màrqueting en xarxes socials hauria de ser una optimització del perfil. És la vostra oportunitat d'obtenir enllaços externs de qualitat. Amb un perfil no completat completament, teniu el risc de mirar de manera fraudulenta i irrepetible, a més de tenir una visió increïble. Els usuaris haurien d'obtenir tota la informació que necessiten simplement mirar el vostre perfil.

Les fitxes Pinterest que teniu han de ser un arxiu totalment funcional d'enllaços, visuals i propostes que proporcionen el valor de la vostra marca. La vostra popularitat a Pinterest depèn directament del valor del contingut que proporcioneu Source .

December 22, 2017