Back to Question Center
0

He de comprar els enllaços de retorn de DoFollow, o puc crear-los pel meu compte?

1 answers:

Per descomptat, podeu comprar DoFollow enllaços d'entrada del vostre bloc. Al mateix temps, també podeu construir-los pel vostre compte. Vull dir que és millor treballar aconseguir-los orgànicament per al vostre lloc web o bloc, en lloc de comprar els enllaços de retorn de DoFollow. De fet, sense tenir un conjunt de backlinks de qualitat, seria més que una tasca molt difícil de classificar la publicació del bloc o probablement qualsevol fragment del contingut de la pàgina del vostre lloc web als cercadors. No cal dir que si sou nou en SEO, haureu de comprar enllaços d'entrada DoFollow o seguir lluitant per la construcció d'enllaços.Per guanyar-se aquesta lluita, us suggerim que consulteu algunes fonts web no connectades per tal que el vostre lloc web o bloc principal de negocis contingui una qualitat orgànica DoFollow enllaços d'entrada per començar.

buy dofollow backlinks

Més comuns, els enllaços de retorn de qualitat amb DoFollow poden ajudar-vos a elevar les posicions de rànquing de cerca del vostre lloc web, millorant la vostra autoritat de domini i el rang d'Alexa (per a aquells que estiguin interessats en aquesta propietat peculiar) , augmentant el trànsit a la cerca web, així com el CPC d'AdSense (cost per clic). Només per complet, aquí hi ha algunes altres paraules que s'utilitzen per donar una definició als enllaços d'entrada: un enllaç entrant (enllaç), una cita, una "recomanació" o una forta senyal de classificació donada a Google sobre un alt valor de la lloc web en general, per la qual cosa val la pena promocionar-se a la part superior dels resultats de la cerca. Només perquè els llocs web amb molts enllaços d'entrada tinguin més probabilitats d'oferir més valor als cercadors actius en actiu i també han de ser més acollidors per a la indexació ràpida dels bots de rastreig de la cerca.

Així doncs, finalment tornem al punt, ja que hem decidit no comprar els enllaços de retorn de DoFollow i només ens cuinem uns increïbles d'alta qualitat per nosaltres mateixos. Com? Per descomptat, aconseguir enllaços d'entrada de DoFollow orgànics no és una tasca senzilla, però, de fet, la tasca pot convertir-se fàcilment en un tros de pastís, ja que coneixes les cordes. Per aquest motiu, a continuació, us mostraré alguns trucs per obtenir enllaços d'entrada de DoFollow d'alta qualitat sense haver de pagar un cèntim per això. Aquí estan:

  • Abans de res, us recomano visitar BlogAdda: tot el que necessiteu està registrant el vostre nou compte personal i aneu a la secció "meu compte". A continuació, seleccioneu l'opció "enviar el meu blog" i omplir tots els detalls necessaris. Després de tot, feu clic al botó "enviar" i gaudir d'un enllaç posterior de DoFollow nou. Això és!
  • El segon millor lloc que et vaig a revelar és Codecademy. Aneu al vostre lloc i poseu el vostre compte nou allí mateix. Un cop fet, només cal que aneu al vostre perfil personal i l'inseriu amb el vostre lloc web o enllaç de bloc principal. Això és així - tindreu un agradable enllaç backlink de PR-7 amb DoFollow.
  • A continuació apareix un enllaç backlink de Granta. De la mateixa manera que ja he dit, vagi a tenir un compte nou al seu lloc web, passeu el procediment d'emplenament i gaudeixi d'un altre vincle de retrocés de PR-7 DoFollow

dofollow seo backlinks

Després de tot, també podria seguir gairebé el conjunt d'accions semblants per obtenir un enllaç de back-end DoFollow de qualitat d'un dels llocs web següents. No dubteu a explorar alguns llocs nous i bons per enllaçar-vos, com OneTab, Copyrighted, Alltop, Indulgy, Eventful, Ted. D'aquesta manera, no us oblideu de visitar el vostre compte personal a Google Plus, així com enviar la vostra publicació als directoris per obtenir un altre vincle de recanvi valuós amb DoFollow Source .

December 22, 2017